Prohumano+ Hepatodefense, 20 capsule, Pharmalinea

  • -10%
Prohumano+ Hepatodefense, 20 capsule, Pharmalinea -  - PHARMALINEA
Pharmalinea
P459832365

ProHumano+ HepatoDefense este un supliment alimentar care contribuie la mentinerea sanatatii ficatului. Ficatul este un organ vital care este responsabil pentru o serie de functii necesare organismului pentru a supravietui: produce proteine (factori de coagulare a sangelui), transforma glucoza in glicogen, contribuie la detoxifierea organismului.

[...]

Descriere: Prohumano+ Hepatodefense, 20 capsule, Pharmalinea

Proprietati:
Supliment alimentar
Sprijin pentru ficat
ProHumano+ HepatoDefense capsule contine o formulainovatoare care combinaefectele benefice ale silibinei cu cele ale fosfolipidelor esentiale. Silibina reprezinta componenta activa principala silimarinei, un complex de bioflavonoide prezent in semintele de armurariu, o planta cu rol in regenerarea celulei hepatice, hepatoprotectie si mentinerea sanatatii ficatului.
Silibina din PHOSPHOcomplex® are o biodisponibilitate de aproximativ 10 ori mai mare decat silibina din silimarina, prin prezenta fosfatidilcolinei.
Fosfatidilcolina asigura transportul silibinei la nivelul mucoasei intestinale, fiind principala formade adaugare a colinei in suplimentele alimentare, ingredient esential pentru ficat.

Ingrediente:
Substanta activa/capsula: PHOSPHOcomplex® 360 mg, silibina(min.30%) 108 mg, fosfatidilcolina(min.60%) 216 mg.

Mod de administrare:
Adulti: 1 capsulape zi.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos.
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul perioadei inscrise
pe ambalaj.

Prezentare:
20 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review