Proficatum, 30 comprimate filmate PROMO

Proficatum, 30 comprimate filmate PROMO - HEPATOPROTECTOARE - AFLOFARM
AFLOFARM
P459822025
Proprietăți: Proficatum – Beneficiu dublu: ficat și colesterol Proficatum este un supliment alimentar cu beneficiu dublu ce susține în mod eficient atât activitatea ficatului cât și prelucrarea [...]

Descriere: Proficatum, 30 comprimate filmate PROMO

Proprietăți:
Proficatum – Beneficiu dublu: ficat și colesterol
Proficatum este un supliment alimentar cu beneficiu dublu ce susține în mod eficient atât activitatea ficatului cât și prelucrarea excesului de colesterol. Proficatum protejează, stimulează , detoxifică și susține ficatul în metabolizarea corectă a colesterolului. Extractul de anghinare contribuie la confortul intestinal, iar extractul de cicoare susține digestia și ajută la menținerea unui ficat sănătos. În plus, extractul de ceai verde susține menținerea nivelului normal al colesterolului din sânge.
Indicații terapeutice : suport, protecție, stimulare și detoxifiere pentru ficat și metabolizarea corectă a colesterolului
Ingrediente:
L-ornitină L-aspartat , Colina , Extract de Ceai verde, Extract de Anghinare,
Extract de Cicoare
Mod de administrare:
Cate 2 comprimate de trei ori pe zi, după mese; comprimatele se iau cu apă
Precauții:
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemână şi vederea copiilor mici.
Contraindicații:
Alergie la oricare dintre ingredientele produsului.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review