L-Arginina 500 mg, 50 capsule, Solgar

I7112
  • -10%
L-Arginina 500 mg, 50 capsule, Solgar - HEPATOPROTECTOARE - SOLGAR
Solgar
Proprietati: L-arginina este esențială în procesele metabolice ale mușchilor deoarece asigură un vehicul de transport, depozitare și excreție a azotului. L-arginina este o componentă importantă î [...]

Descriere: L-Arginina 500 mg, 50 capsule, Solgar

Proprietati:

L-arginina este esențială în procesele metabolice ale mușchilor deoarece asigură un vehicul de transport, depozitare și excreție a azotului. L-arginina este o componentă importantă în procesele de generare și regenerare a țesuturilor. Este deosebit de concentrată în piele și în țesuturile conjunctive, ajutând la îndepărtarea amoniacului din organism prin ciclul ureei, fiind un precursor pentru sintetizarea oxidului azotic.

Compoziție/capsulă:

L-arginină (în formă liberă) 500 mg

Mod de administrare:

Produsul poate fi consumat de vegetarieni. Se administrează ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsula vegetală pe zi cu suc sau apă, între mese.

Prezentare:

50 capsule vegetale



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review