L-arginina, 30 comprimate filmate, Alevia

L-arginina, 30 comprimate filmate, Alevia -  - ALEVIA
Alevia
P459820381
Proprietăți: L-arginină reprezintă un aminoacid semiesenţial pentru adulţi, dar esenţial pentru sugari, copii şi adolescenţi aflaţi în perioada de creştere, deoarece sinteza [...]

Descriere: L-arginina, 30 comprimate filmate, Alevia

Proprietăți:
L-arginină reprezintă un aminoacid semiesenţial pentru adulţi, dar esenţial pentru sugari, copii şi adolescenţi aflaţi în perioada de creştere, deoarece sinteza endogenă şi aportul prin alimentaţie nu acoperă necesarul zilnic. În această situaţie se află şi persoanele care suferă de afecţiuni cardiovasculare, diabet, ceea ce justifică o suplimentare dirijată a dietei cu L-arginină.
Compoziție per comprimat:
L-arginină 1000mg, celuloză microcristalină, fosfat acid de calciu, polivinilpirolidonă, stearat de magneziu, hidroxipropilmetilceluloză.
Efecte:
Are rol neurotransmițător și determină relaxarea vaselor de sânge și îmbunătățirea circulației: dilată, relaxează și menține elasticitatea vaselor de sânge
Crește oxigenarea mușchiului cardiac
Imunostimulator
Reduce în mod semnificativ nivelul amoniacului din sânge
Protejează sistemul nervos
Mod de administrare:
Adulți: 1 comprimat pe zi, la masă sau la recomandarea medicului specialist.
Prezentare:
30 comprimate filmate


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review