Hepatoprotect Regenerator, 32 capsule moi, Biofarm

P459791358
  • -10%
Hepatoprotect Regenerator, 32 capsule moi, Biofarm - HEPATOPROTECTOARE - BIOFARM
BIOFARM
Hepatoprotect Regenerator - Fosfolipide Esențiale 712,5mg Ingrediente: O capsulă conține fosfolipide 712,5 mg și excipienți: gelatină, apa purificată, agent de încărcare (ulei de soia), glicerina, [...]

Iti mai recomandam si:

Hepatoprotect Regenerator, 32 capsule moi, Biofarm

Hepatoprotect Regenerator - Fosfolipide Esențiale 712,5mg

Ingrediente:

O capsulă conține fosfolipide 712,5 mg și excipienți: gelatină, apa purificată, agent de încărcare (ulei de soia), glicerina, conservant (para-hidroxibenzoat de metil), coloranți (diaxid de titan, oxid roșu de fier, oxid galben de fier, oxid negru de fier).

Acțiune:

Hepatoprotect Regenerator conține fosfolipide, cu rol esențial în organismul uman, ca elemente structurale ale membranelor, pentru activarea sistemelor enzimatice de la acest nivel și că reglatori ai funcțiilor de schimb între compartimentul intracelular și extracelular. Fosfolipidele esențiale din Hepatoprotect Regenerator sunt deja sintetizate și corespund, prin structura lor chimică, fosfolipidelor endogene.

Aceste fosfolipide esențiale sunt încorporate ca molecule intacte în membranele celulelor ficatului, contribuind la menținerea și la funcționarea normală a acestora. Fosfolipidele esențiale din Hepatoprotect Regenerator susțin formarea membranei, etapa importantă în procesul de întreținere și regenerare hepatică.

Utilizare:

Pentru adulți, câte 2 capsule de 3 ori pe zi sau câte 3 capsule de 2 ori pe zi.

Mod de prezentare:

32 capsule

P459791358