Hepatoprotect Forte, 70 comprimate, Biofarm

  • -5%
Hepatoprotect Forte, 70 comprimate, Biofarm - HEPATOPROTECTOARE - BIOFARM
BIOFARM
P548488865

Hepatoprotect Forte este un supliment alimentar pe baza de silimarina care asigura buna functionare a celulelor hepatice. Ca si alte flavonoide, silimarina este un antioxidant natural, care sustine recuperarea celulor hepatice.

[...]

Descriere: Hepatoprotect Forte, 70 comprimate, Biofarm

Hepatoprotect Forte este un supliment alimentar pe baza de silimarina care asigura buna functionare a celulelor hepatice. Ca si alte flavonoide, silimarina este un antioxidant natural, care sustine recuperarea celulor hepatice.

Proprietati:

- Componentele silimarinei stabilizeaza membranele celulelor hepatice, favorizeaza eliminarea toxinelor si ajuta, astfel, la mentinerea functionalitatii normale a ficatului.

- Actiunea antioxidanta ajuta la combaterea efectelor nocive pe care le exercita asupra ficatului poluarea, infectiile, diverse substante chimice (inclusiv alcoolul, toxinele din apa sau alimente, medicamentele etc.).

- Silimarina sprijina capacitatea naturala de regenerare a ficatului, sustine digestia si intretine procesele normale de detoxifiere.

- Silimarina este utila pentru accelerarea recuperarii ficatului in afectiuni hepatice de diverse cauze.

Compozitie: Silimarina 150mg, agenti de incarcare (lactoza monohidrat, hidroxipropilmetilceluloza), agenti antiaglomeranti (stearat de magneziu, acid stearic, talc), agent de afanare (croscarmeloza sodica).

Mod de administare:

- Adulti: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, cel putin 3 luni.

- Dozele pentru copii trebuie recomandate de medic.

Avertizari:

- Nu se recomanda utilizarea in timpul sarcinii, in caz de chist ovarian, endometrita, ciroza decompensata si la copii sub 3 ani.

- Se recomanda precautie in cazul femeilor care alapteaza, precum si in caz de diabet zaharat.

- Poate interactiona cu contraceptive orale sau cu unele medicamente antiinfectioase (metronidazol) la utilizarea concomitenta.

- Persoanele care se cunosc cu intoleranta la lactoza sau cu alergie la ingredientele produsului nu trebuie sa utilizeze acest produs.

- Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

- A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

- A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Prezentare:
70 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review