Hepa Merz granulat, 30 plicuri, Merz Pharmaceuticals

P459791859
Hepa Merz granulat, 30 plicuri, Merz Pharmaceuticals - HEPATOPROTECTOARE - MERZ
MERZ
Compozitie: Substanta activa: L-ornitina - L - aspartat Celelalte componente: Acid citric anhidru, aroma de lamaie, aroma de portocale, zaharina, ciclamat de sodiu, Orange Yellow S, fructoza. Indicatii: Hepa Merz granulat [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Hepa Merz granulat, 30 plicuri, Merz Pharmaceuticals

Compozitie:

Substanta activa:

L-ornitina - L - aspartat Celelalte componente: Acid citric anhidru, aroma de lamaie, aroma de portocale, zaharina, ciclamat de sodiu, Orange Yellow S, fructoza.

Indicatii:

Hepa Merz granulat se folosete in tratamentul encefalopatiei hepatice latente sau manifeste din cadrul afectiunilor cu activitate de detoxifiere hepatica insuficienta (de ex. in ciroza hepatica) si a complicatiilor acestora.

Mod de administrare:

Continutul a 1 – 2 plicuri de Hepa-Merz granulat va fi dizolvat intr-o cantitate suficienta de lichid (de exemplu un pahar de apa, ceai sau suc) iar solutia obtinuta va fi administrata oral pana la de 3 ori/zi.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate la L-ornitina-L-aspartat sau la oricare dintre excipienti. Insuficienta renala severa (o concentratie plasmatica a creatininei de 3 mg/100 ml poate fi considerata drept valoare de referinta). Pacientilor care au afectiuni ereditare rare cum ar fi intoleranta la fructoza, malabsorbtie de glucoza - galactoza sau deficit de zaharaza - izomaltaza nu trebuie sa li se administreze Hepa-Merz granulat.

Administrarea acestui medicament la copii nu este indicata.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review