Essentiale MAX 600 mg, 30 capsule, Sanofi

P459820590
Essentiale MAX 600 mg, 30 capsule, Sanofi - HEPATOPROTECTOARE - SANOFI ROMANIA SRL
Essentiale MAX 600 mg, 30 capsule, Sanofi Aventis Proprietăți: Essentiale MAX conţine fosfolipide esenţiale extrase din seminţe de soia. Acest medicament este indicat adulţilor, adolescenţ [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Essentiale MAX 600 mg, 30 capsule, Sanofi

Essentiale MAX 600 mg, 30 capsule, Sanofi Aventis

Proprietăți:

Essentiale MAX conţine fosfolipide esenţiale extrase din seminţe de soia.

Acest medicament este indicat adulţilor, adolescenţilor şi copiilor cu vârsta peste 12 ani, pentru ameliorarea simptomelor cum sunt lipsa

poftei de mâncare şi senzaţia de presiune în partea dreaptă a abdomenului superior, cauzate de afectarea ficatului de către substanţe

toxice sau alimentație nesănătoasă (afectarea toxico-nutriţională a ficatului) şi în inflamarea cronică a ficatului (hepatită).

Ingrediente:

- Substanţă activă: fosfolipide esenţiale extrase din seminţe de soia 600 mg.

- Fosfolipidele esenţiale conţin 76% (3-sn-fosfatidil)

- colină (extractant: etanol 96% (v/v)).

- Celelalte componente sunt: grăsime solidă (Witepsol W35), ulei de soia rafinat, alfa-tocoferol, ulei de ricin hidrogenat, grăsime solidă (Witepsol S55), etanol 96%, etilvanilină, 4-metoxiacetofenonă, gelatină, dioxid de titan (E171), oxid galben de fer (E172), oxid negru de fer (E172), oxid roşu de fer (E172), laurilsulfat de sodiu.

Mod de administrare:

Adolescenţi şi adulţi: - 1 capsulă de 3 ori pe zi (1800 mg fosfolipide esențiale din seminţe de soia).

Capsulele de Essențiale MAX se înghit întregi, în timpul mesei, cu o cantitate suficientă de lichid (preferabil cu un pahar cu apă, 200 ml).

Precauții:

-dacă sunteți alergic la fosfatidilcolină (din compoziţia fosfolipidelor esenţiale), preparate din seminţe de soia, arahide sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Înainte să utilizați Essențiale MAX, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Utilizare la copii: Deoarece nu au fost efectuate studii clinice specifice cu Essențiale MAX, acest medicament nu trebuie utilizat la copii cu vârsta sub 12 ani.

Sarcină, alăptarea și fertilitatea:

Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Prezentare: 30 capsuleData ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:13