Dacia Plant Anghinare, Leurda si Ridiche Neagra, 60 comprimate

Dacia Plant Anghinare, Leurda si Ridiche Neagra, 60 comprimate -  - DACIA PLANT
Dacia Plant
P43846
Proprietăți: Este un produs natural recomandat persoanelor supraponderale, obeze sau care prezintă nivele crescute de colesterol și trigliceride. Elimină depunerile de grăsime și chimicale de pe pereții [...]

Descriere: Dacia Plant Anghinare, Leurda si Ridiche Neagra, 60 comprimate

Proprietăți:
Este un produs natural recomandat persoanelor supraponderale, obeze sau care prezintă nivele crescute de colesterol și trigliceride. Elimină depunerile de grăsime și chimicale de pe pereții vaselor de sânge. Are rolul de a curăța sângele, pentru ca acesta să poată transporta mai ușor oxigenul și substanțele nutritive, contribuie la menținerea concentrației colesterolului și a trigliceridelor în limite normale.
- menținerea concentrației colesterolului și a trigliceridelor din sânge în limite normale;
- împiedicarea depunerii de grăsimi pe pereții vaselor de sânge.
Acțiuni:
Reducerea țesutului adipos, hipocolesterolemianta, hipolipemiantă, antiaterosclerotică, coleretică, colagoga, hepatoprotectoare, detoxifiantă hepatică, antioxidantă.
Alte acțiuni:
Litotriptică, diuretică (cu eliminare de acid uric), depurativă, tonica digestivă, carminativă, antimicrobiană, vasodilatatoare, cardioprotectoare, anticoagulantă, antiagregant-plachetară.
Ingrediente/comprimat:
Anghinare (Cynara scolymus) - extract hidroalcoolic (pe suport de maltodextrină) cu 2,5% cinarina din frunze (250 mg); leurda (Allium ursinum) - extract hidroalcoolic 6:1 din frunze (200 mg); ridiche-neagră (Raphanus sativus niger) - extract hidroalcoolic 6:1 din rădăcini (50 mg); agent de încărcare: celuloză microcristalină; agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu coloidal, ștearat de magneziu vegetal.
Indicații:
Se utilizează ca adjuvant în: supraponderalitate, obezitate, hipercoleșterolemie, hiperlipidemie, steatoză hepatică, ateroscleroză, dischinezii biliare, colecistite cronice, constipații de cauze biliare.
Alte indicații:
Se utilizează că adjuvant în: litiază biliară și urinară, gută, cardiopatie ischemică, angina pectorală, reumatism cronic degenerativ, varice hidrostatice, anorexie, astenie, surmenaj, intoxicații.
Mod de administrare:
Adulți și tineri peste 15 ani: câte 2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.
Contraindicații:
Litiază biliară, obstrucție biliară, sarcina, alăptare, intoleranța la oricare dintre componentele produsului.
Precauții:
La persoanele cu litiază biliară sau urinară poate apărea riscul de migrare a calculilor pe căile biliare sau urinare. Se administrează cu prudență la persoanele aflate în tratament cu medicamente anticoagulante (la acestea se recomandă determinarea ÎNR-ului după prima săptămână de administrare).
Prezentare:
60 comprimate


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review