Uno Bil, 30 comprimate

P459791028
Uno Bil, 30 comprimate - AFECTIUNI-BILIARE - SOLACIUM PHARMA SRL
Proprietati: Cele 5 extracte naturale din compozitia Uno Bil actioneaza sinergic pentru a stimula fluxul biliar si contractilitatea vezicii biliare, efecte necesare ameliorarii dischineziei biliare Extractul de Anghinare prin continutul [...]

Uno Bil, 30 comprimate

Proprietati:

Cele 5 extracte naturale din compozitia Uno Bil actioneaza sinergic pentru a stimula fluxul biliar si contractilitatea vezicii biliare, efecte necesare ameliorarii dischineziei biliare Extractul de Anghinare prin continutul bogat in cinarina si acid clorogenic manifesta un puternic efect colagog (stimuleaza eliminarea bilei din vezica biliara) bila este eliminata mai usor pentru a contribui la procesul de digestie.

Extractul de Cicoare are efect analgezic comparabil ca intensitate cu cel al ibuprofenului si actioneaza pe migrena de origine biliara si durere. Manifesta alaturi de extractul de anghinare efect antispastic regland motilitatea vezicii biliare.

Extractul de Fumaria officinalis prin continutul bogat in protopina amelioreaza disconfortul de origine spastica al vezicii biliare manifestand efect colagog. L-metionina este un aminoacid esențial si un precursor al cisteinei. Este implicată în sinteza carnitinei si a s-adenozilmetioninei cu functii biologice importante. Metabolizarea metioninei are loc în ficat.

Metionina a fost utilizată cu succes pentru a susține funcția hepatica dar si fluxul normal de bila. Silimarina este unul dintre principalii colagogi naturali ce actioneaza ca un agent hepatoprotector multifuncțional prin stimularea sintezei si secreției de acizi biliari si activarea biotransformării si eliminarii compusilor colestatici de la nivel hepatic prin intermediul hepatocitelor.

Recomandari:

Diskinezie biliara, insuficienta biliara, indigestie, migrena de origine biliara.

Ingrediente:

L-metionina 300 mg; fumarita 240 mg; extract de cicoare 240 mg; extract de silimarina 160 mg; extract de anghinare 100mg. Mod de administrare: 1 comprimat de doua ori pe zi, intre mese.

Precautii:

A nu se consuma de persoanele cu hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. A nu se consuma de femeile insarcinate sau cele care alapteaza.

Prezentare:

30 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review