Solpadeine, 12 comprimate, Omega Pharma

P09843
Solpadeine, 12 comprimate, Omega Pharma - DURERE-SI-FEBRA - GSK SRL OMEGA PHARMA
Solpadeine, 12 comprimate, Omega Pharma Indicații: Comprimatele efervescente Solpadeine sunt recomandate pentru ameliorarea rapidă a durerilor care apar în reumatism, sciatică și lumbago. Sunt de asemenea recomandate pentru tratamentul [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Solpadeine, 12 comprimate, Omega Pharma

Solpadeine, 12 comprimate, Omega Pharma

Indicații:

Comprimatele efervescente Solpadeine sunt recomandate pentru ameliorarea rapidă a durerilor care apar în reumatism, sciatică și lumbago. Sunt de asemenea recomandate pentru tratamentul durerilor de cap, migrenelor, durerilor menstruale, în cazul luxațiilor, durerilor dentare, nevralgiilor, sinuzitei, durerilor de gât și febrei, precum și pentru ameliorarea simptomelor din răceli și gripe.

Contraindicații:

A nu se administra concomitent cu alte produse care conțin paracetamol. Nu se administrează în astm sau în crizele astmatice.

Precauții:

-înainte de a lua Solpadeine cereți sfatul medicului dacă:

-suferiți de afecțiuni renale sau hepatice grave;

-sunteți însărcinată;

-vi s-au recomandat medicamente pentru stări depresive sau dacă sunteți în tratament pentru probleme respiratorii;

-luați medicamente recomandate de medic pentru tratarea grețurilor și vomei sau a concentrației crescute de colesterol în sînge.

Comprimatele efervescente de Solpadeine pot produce somnolența. Dacă somnolența este prezentă, nu conduceți vehicule sau nu manevrați mașini și utilaje.

Reacții adverse:

Efectele secundare ale paracetamolului sunt rare. Pot să apară reacții alergice, de exemplu erupții cutanate. Codeina poate produce constipație, greață, amețeli sau somnolență, dar efectele secundare sunt foarte rare dacă se respectă administrarea corectă a produsului. Consumul excesiv de ceai sau cafea concomitent cu administrarea de Solpadeine poate produce iritabilitate sau nervozitate. Consultați medicul în cazul oricăror efecte deosebite. Nu utilizați acest medicament după dată expirării indicată pe ambalaj.

Compoziție:

Fiecare comprimat efervescent conține paracetamol 500 mg, fosfat de codeină hemihidrat 8 mg și cofeină 30 mg.

Administrare:

Comprimatele de Solpadeine se dizolvă în apă.

Adulți:

A se administra 2 comprimate dizolvate într-un pahar cu apă, de 1-4 ori pe zi, dacă este necesar. Administrarea nu se va repeta la un interval mai mic de 4 ore sau nu se vor depăși 4 doze (8 comprimate) în 24 de ore.

Copii (7-12 ani): 1/2 comprimat pînă la 1 comprimat, dizolvat într-un pahar cu apă, de 1-4 ori pe zi.

Administrarea nu se va repeta la un interval mai mic de 4 ore. A nu se depăși 4 comprimate în 24 de ore. Nu se recomandă copiilor sub vârsta de 7 ani. Nu se va administra copiilor Solpadeine mai mult de 3 zile fără avizul medicului. Dacă simptomele persistă, consultați medicul. A nu se depăși doza stabilită. în cazul depășirii dozei recomandate, consultați imediat medicul, chiar dacă nu vă simțiți rău.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review