Paracetamol 500mg, 20 comprimate, Labormed

S01981
Paracetamol 500mg, 20 comprimate, Labormed - DURERE-SI-FEBRA - ALVOGEN
Alvogen
Proprietati: Recomandări: Paracetamolul este indicat pentru tratamentul simptomatic al febrei și pentru tratamentul simptomatic al febrei și al durerilor ușoare și moderate cu diferite localizări: dureri de [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Paracetamol 500mg, 20 comprimate, Labormed

Proprietati:

Recomandări:

Paracetamolul este indicat pentru tratamentul simptomatic al febrei și pentru tratamentul simptomatic al febrei și al durerilor ușoare și moderate cu diferite localizări: dureri de cap, articulații sau spate, dureri dentare, dureri în timpul ciclului menstrual.

Compoziție:

Paracetamol 500 mg

Mod de administrare:

Adulți și adolescenți: 500-1000 mg paracetamol (1-2 comprimate Paracetamol LPH 500® mg) la intervale de 4 ore, administrate la nevoie. Nu se recomandă administrarea la intervale mai mici de 4 ore.

Doza maximă recomandată pentru adulți este de4 g paracetamol (8 comprimate Paracetamol LPH 500® mg) pe zi.

Copii cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani: doza este de 60 mg/kg și zi, repartizată în prize egale, de exemplu 15 mg/kg și priză la 6 ore sau 10 mg/kg și priză la 4 ore. Nu se recomandă administrarea la intervale mai mici de 4 ore. Nu trebuie administrate mai mult de 4 doze pe zi.

Copii cu vârsta sub 6 ani: se va administra o formă farmaceutică adecvată vârstei.

Adresați-vă medicului dacă: durerea tratată persistă mai mult de 5 zile, febră nu cedează după 3 zile de tratament, durerile severe de gât însoțite/urmate de febră, greață sau erupții nu dispar în 2 zile de tratament.

Prezentare:

20 comprimateData ultimei actualizari: 2022-07-21 15:35:36
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review