Nurofen 200mg, 24 drajeuri, Reckitt Benkiser Healthcare

Nurofen 200mg, 24 drajeuri, Reckitt Benkiser Healthcare - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/DURERE-SI-FEBRA - RECKITT BENCKISER HEALTHCARE
P459828584

Nurofen 200 mg drajeuri este utilizat pentru calmarea durerilor uşoare până la moderate, cum sunt durerea de cap, migrena, durerea de dinţi, durerea menstruală şi febra.

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Nurofen 200mg, 24 drajeuri, Reckitt Benkiser Healthcare

Nurofen 200 mg drajeuri este utilizat pentru calmarea durerilor uşoare până la moderate, cum sunt durerea de cap, migrena, durerea de dinţi, durerea menstruală şi febra.
- Indicat în ameliorarea unui spectru larg de dureri ușoare până la moderate
- Are efect antiinflamator, analgezic, antipiretic.
- Se eliberează fără prescripție medicală.
Mod de administrare:
Adulți și copii de peste 12 ani:
doza iniţială recomandată este de 2 drajeuri Nurofen 200 mg; dacă este necesar, se mai pot administra 1 - 2 drajeuri Nurofen 200 mg la intervale de 4 - 6 ore.
A nu se depăși doza maximă de 6 drajeuri Nurofen 200 mg (1200 mg ibuprofen) pe zi.
Prezentare:
24 drajeuri


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.