Nurofen 100 mg, copii, aroma de portocale, 200 ml, Reckitt

Nurofen 100 mg, copii, aroma de portocale, 200 ml, Reckitt -  - RECKITT BENCKISER HEALTHCARE
P459791362

Nurofen pentru copii cu aroma de portocale este un medicament indicat in tratarea durerilor in gat, nasului infundat si starilor febrile. Nurofen pentru copii cu aroma de portocale 100 mg /

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Nurofen 100 mg, copii, aroma de portocale, 200 ml, Reckitt

Nurofen pentru copii cu aroma de portocale este un medicament indicat in tratarea durerilor in gat, nasului infundat si starilor febrile.

Nurofen pentru copii cu aroma de portocale 100 mg / 5 ml suspensie orala are in componenta ibuprofen, substanta activa care contribuie la cresterea imunitatii organismului, care va inlatura inflamatiile si durerea.

Medicamentul nu se administreaza copiilor daca se confrunta cu insuficienta cardiaca, renala ori hepatica grava, daca prezinta reactii alergice de tipul secretiilor nazale ori astmului bronsic sau daca sunt hipersensibili la ibuprofen sau la oricare alt element din componenta Nurofen pentru copii cu aroma de portocale.

Nurofen pentru copii cu aroma de portocale 100 mg / 5 ml suspensie orala nu are niciun fel de influenta asupra capacitatii de manevrare a utilajelor si/sau conducere a vehiculelor.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review