Nalgesin 220 mg, 10 comprimate, Krka

Nalgesin 220 mg, 10 comprimate, Krka - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/DURERE-SI-FEBRA - KRKA D.D. NOVO MESTO
P438797215
Este un medicament cu rol esential in ameliorarea semnificativa a inflamatiei si a durerii. Actioneaza prin inhibarea formarii de prostaglandine. Efectul analgezic se instaleaza rapid si dureaza pana la 12
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Nalgesin 220 mg, 10 comprimate, Krka

Este un medicament cu rol esential in ameliorarea semnificativa a inflamatiei si a durerii.

Actioneaza prin inhibarea formarii de prostaglandine.

Efectul analgezic se instaleaza rapid si dureaza pana la 12 ore.

Nalgesin este indicat pentru tratamentul simptomatic pe termen scurt al durerii usoare pana la moderate (cum sunt durerile de cap, durerile de dinti, durerile menstruale, durerile articulare, durerile musculare).

Mod de adminsitrare:

Doza recomandata pentru adulti si copii cu vârsta peste 16 de ani si cu greutate corporala peste 50 kg este de 1 comprimat filmat la fiecare 8-12 ore.

Schema de tratament alternativa, puteti lua 2 comprimate filmate odata si apoi, daca este nevoie, un comprimat filmat suplimentar dupa 8-12 ore. Inghititi comprimatele cu o cantitate suficientă de lichid, in timpul sau dupa mese.

Doza zilnica maxima este de 3 comprimate filmate (corespunzator la 660 mg de naproxen sodic).

Prezentare:

10 comprimateData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.