Caffetin Coldmax, 10 plicuri, Alkaloid

Caffetin Coldmax, 10 plicuri, Alkaloid - - ALKALOID AD.SKOPJE JOIT STOCK COMPANY
P438798222

Caffetin COLDmax conţine paracetamol, un analgezic care ameliorează durerea şi scade febra, şi fenilefrină, un decongestionant care eliberează căile nazale blocate. 

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Caffetin Coldmax, 10 plicuri, Alkaloid

Caffetin COLDmax conţine paracetamol, un analgezic care ameliorează durerea şi scade febra, şi fenilefrină, un decongestionant care eliberează căile nazale blocate. 

Caffetin COLDmax este utilizat pentru ameliorarea simptomelor de răceală şi gripă, incluzând ameliorarea durerilor generale, durerilor în gât, durerilor de cap, congestiei nazale şi scăderea temperaturii. 

Compoziție:
Substanţele active sunt paracetamol 1000 mg şi clorhidrat de fenilefrină 12,2 mg (echivalent cu fenilefrină bază 10,0 mg)

Mod de administrare:

 • Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
 • Doza recomandată este de:
 • Adulţi şi adolescenţi cu vârsta peste 16 ani şi greutatea mai mare de 50 kg un plic    
 • Doza poate fi repetată la interval de 4 - 6 ore.
 • Nu luaţi mai mult de 4 plicuri într-un interval de 24 de ore.
 • Vă rugăm să reţineţi că dozele mai mari decât cele recomandate pot determina un risc de afectare foarte gravă a ficatului.

Contraindicații:

 • Nu luaţi Caffetin COLDmax:
 • Dacă sunteţi alergic la paracetamol, clorhidrat de fenilefrină sau la oricare dintre celelalte componente acestui medicament.

Precautii:

 • Înainte să utilizaţi Caffetin COLDmax, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
 • Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
 • Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Caffetin COLDmax nu este recomandat în timpul sarcinii şi alăptării. 

Prezentare:
10 plicuriData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review