Caffetin Cold Plus, 10 comprimate filmate, Alkaloid

Caffetin Cold Plus, 10 comprimate filmate, Alkaloid -  - ALKALOID AD.SKOPJE JOIT STOCK COMPANY
P479851223

Caffetin Cold Plus este utilizat pentru ameliorarea simptomelor de răceală şi gripă (ameliorarea durerilor generale, durerilor în gât, durerilor de cap, congestiei nazale şi scăderea temperaturii si ameliorarea tusei).

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Caffetin Cold Plus, 10 comprimate filmate, Alkaloid

Caffetin Cold plus este o combinație care conține următoarele substanțe active: paracetamol, pseudoefedrină (sub formă de clorhidrat de pseudoefedrină), dextrometorfan (sub formă de bromhidrat de dextrometorfan) şi acid ascorbic (vitamina C).

Paracetamolul ameliorează durerea şi scade febra. Pseudoefedrina este un decongestionant care eliberează căile nazale blocate. Dextrometorfanul suprimă tusea cauzată de iritaţile minore de la nivelul gâtului şi bronhiilor. Vitamina C întărește sistemul imunitar.

Caffetin Cold Plus este utilizat pentru ameliorarea simptomelor de răceală şi gripă (ameliorarea durerilor generale, durerilor în gât, durerilor de cap, congestiei nazale şi scăderea temperaturii si ameliorarea tusei).

Compoziție:

Substanţele active sunt: paracetamol, clorhidrat de pseudoefedrină, bromhidrat de dextrometorfan şi acid ascorbic (vitamina C).

Fiecare comprimat filmat conţine: 500 mg paracetamol, 30 mg clorhidrat de pseudoefedrină, 15 mg bromhidrat de dextrometorfan şi 60 mg acid ascorbic (vitamina C).

Mod de administrare:

  • Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.
  • Caffetin Cold Plus comprimate filmate este destinat administrării orale.
  • Doza recomandată pentru adulţi şi copii peste 12 ani este de un comprimat filmat de patru ori pe zi. Se pot lua maxim două comprimate administrare deodată. Intervalul de timp între administrări nu trebuie să fie mai mic de patru ore.
  • Doza zilnică trebuie limitată la maximum 2 comprimate de patru ori pe zi (8 comprimate în 24 ore)

Contraindicații:

Nu utilizați Caffetin Cold Plus:

- dacă sunteți alergic la paracetamol, pseudoefedrină, dextrometorfan, vitamina C sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:

  • Înainte să utilizaţi Caffetin Cold Plus, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
  • Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
  • Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
  • Medicul dumneavoastră sau farmacistul vor discuta despre posibilele beneficii şi riscuri ale utilizării Caffetin Cold Plus. 
  • Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
  • Caffetin Cold Plus poate provoca ameţeli la anumite persoane și prin urmare poate influența capacitatea de a conduce vehicule si de a folosi utilaje. Aveţi grijă când conduceţi vehicule sau folosiţi utilaje până când ştiţi felul în care acționează acest medicament asupra dumneavoastră. 

Prezentare:
10 comprimate filmate



Data ultimei actualizari: 2023-11-27 14:47:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review