Aspirin 500 mg, 8 drajeuri, Bayer

Aspirin 500 mg, 8 drajeuri, Bayer - DURERE-SI-FEBRA - BAYER
Bayer
P459793210
Aspirin 500 mg drajeuri Aspirin contine acid acetilsalicilic. Acidul acetilsalicilic este un analgezic (scade durerea) si antipiretic (scade febra). Aspirin este utilizat pentru tratamentul simptomatic al febrei si/sau durerii [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Aspirin 500 mg, 8 drajeuri, Bayer

Aspirin 500 mg drajeuri

Aspirin contine acid acetilsalicilic.

Acidul acetilsalicilic este un analgezic (scade durerea) si antipiretic (scade febra).

Aspirin este utilizat pentru tratamentul simptomatic al febrei si/sau durerii de intensitate usoara pana la moderata, cum sunt durerea de cap, sindromul gripal, durerea dentara, durerea musculara.

Mod de administrare:

Administrare orala.

Adulti si adolescenti (cu varsta peste 16 ani): doza unica recomandata este de 1 drajeu si poate fi repetata la un interval de cel putin 4 ore. Pentru dureri mai intense sau febra mai mare, doza unica recomandata este de 2 drajeuri si poate fi repetata la un interval de cel putin 4 ore.

Doza zilnica totala nu trebuie sa depaseasca 6 drajeuri.

Pentru pacienti varstnici (cu varsta de 65 de ani si peste) doza unica recomandata este de 1 drajeu si poate fi repetata la un interval de cel putin 4 ore, iar doza zilnica totala nu trebuie sa depaseasca 4 drajeuri.

Pentru adolescenti cu varsta cuprinsa intre 12 si 15 ani (cu greutatea corporala 40 – 50 kg) doza depinde de greutatea corporala a adolescentului, varsta precizata fiind doar cu scop informativ; doza unica recomandata este de 1 drajeu si poate fi repetata la un interval de cel putin 4 ore, iar doza zilnica totala nu trebuie sa depaseasca 6 drajeuri. Luati drajeul/drajeurile cu o cantitate mare de lichid.

Nu luati acest medicament timp de mai mult de 3 zile (pentru febra), respectiv timp de mai mult de 3-4 zile (pentru durere), decat daca medicul recomanda astfel.

Acest medicament se administreaza conform prospectului si conform recomandarilor medicului si farmacistului.

Ingrediente active:

Fiecare drajeu contine acid acetilsalicilic 500 mg.

Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul.

Precautii:

Nu utilizati drajeurile Aspirin:

  • daca sunteti alergic la acidul acetilsalicilic sau la alti salicilati sau la oricare dintre componentele acestui medicament sau a unui medicament inrudit
  • daca aveti ulcer gastric sau intestinal (inclusiv ulcer duodenal)
  • daca aveti o afectiune hemoragica sau un risc de sangerare
  • daca aveti insuficienta renala, insuficienta hepatica sau insuficienta cardiaca severa.

Consultati medicul inainte de utilizare: daca utilizati alte medicamente care contin acid acetilsalicilic, daca utilizati cu regularitate analgezice, daca aveti antecedente de ulcer sau sangerari la nivelul stomacului sau al intestinelor, sau inflamatii ale mucoasei stomacului (gastrita), daca aveti afectiuni hepatice, renale, la nivelul inimii sau circulatiei sangelui, daca aveti astm bronsic, diverse reactii alergice ori daca urmeaza sa vi se efectueze o interventie chirurgicala ori daca efectuati in acelasi timp un tratament cu alte medicamente.

Acest medicament nu trebuie administrat copiilor si adolescentilor cu varsta sub 16 ani, fara recomandarea medicului.

In primele cinci luni de sarcina trebuie sa cereti sfatul medicului dumneavoastra inainte de a lua acest medicament sau alte medicamente care contin acid acetilsalicilic. Incepand din luna a sasea de sarcina (mai mult de 24 de saptamani de amenoree), nu trebuie sa luati acest medicament, deoarece va poate cauza probleme grave dumneavoastra sau copilului dumneavoastra.

Daca ati luat acest medicament in timpul sarcinii, adresati-va imediat medicului dumneavoastra.

Nu utilizati doze mari de ASPIRIN pentru perioade mari de timp fara recomandarea medicului. Acest medicament contine sodiu 71,7 mg in fiecare drajeu.

Acesta este un medicament ce se elibereaza fara prescriptie medicala. Cititi intotdeauna prospectul inainte de utilizare. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca aveti neclaritati.

Mod de prezentare:

Cutie cu 8 drajeuri.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52

EAN: 5948912001188
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review