Analgex 400mg/325mg, 12 comprimate, Laropharm

P479849138
Analgex 400mg/325mg, 12 comprimate, Laropharm - DURERE-SI-FEBRA - LAROPHARM SRL

Recomandat tratamentului pe termen scurt al durerilor acute: cefalee, migrene, dureri dentare, dureri menstruale, dureri musculare, dureri de spate, durere in gat.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Analgex 400mg/325mg, 12 comprimate, Laropharm

Recomandat tratamentului pe termen scurt al durerilor acute: cefalee, migrene, dureri dentare, dureri menstruale, dureri musculare, dureri de spate, durere in gat.

Compozitie:

Substanțele active sunt: ibuprofen și paracetamol. Fiecare comprimat filmat conține 400 mg ibuprofen și 325 mg paracetamol.-Celelalte componente sunt:  nucleu-celulozǎ microcristalinǎ pH 102, crospovidonǎ tip A, croscarmeloză sodică, dioxid de siliciu coloidal anhidru, povidonǎ K 30, ulei hidrogenat din seminţe de bumbac, stearat de magneziu, acid stearic tip 50, talc; film-alcool polivinilic parţial hidrolizat, macrogol 3350, talc, dioxid de titan (E171), carmin (E120) FD&C Blue 2- indigocarmin lac de aluminiu (E132).

Mod de administrare:

Doza recomandată:

Adulți: Doza uzuală este de unul sau două comprimate luate la fiecare șase ore, după cum este necesar până la un maxim de șase în 24 de ore. Utilizați cea mai mică doză eficace pentru cel mai scurt timp necesar pentru a ameliora simptomele. Pacientul trebuie să se adreseze unui medic dacă simptomele persistă sau se agravează sau dacă medicamentul este necesar pentru mai mult de 3 zile. Nu utilizați mai mult de 6 comprimate filmate într-o perioadă de 24 de ore. Dacă medicul dumneavoastră prescrie altă doză, urmați instrucțiunile date de medicul dumneavoastră. Luați comprimatele filmate de Analgex cu un pahar de apă.  Linia mediană are rolul doar de a facilita ruperea, pentru o ușurare a înghițirii și nu pentru a împărți în doze egale. Utilizarea la copii sub 18 ani  Analgex nu este recomandat copiilor sub 18 ani.

Prezentare:
12 comprimate filmate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review