Myrtilovit, 60 tablete, Parapharm

P438798326
Myrtilovit, 60 tablete, Parapharm - DIABET - PARAPHARM
Parapharm
Proprietăți: - Myrtilovit este un supliment alimentar obținut din fructe de afine și cătina, vitamine, oligominerale și un prebiotic (fructooligozaharide). - afinele și cătina sunt bogate în vitamine, [...]

Descriere: Myrtilovit, 60 tablete, Parapharm

Proprietăți:
- Myrtilovit este un supliment alimentar obținut din fructe de afine și cătina, vitamine, oligominerale și un prebiotic (fructooligozaharide).
- afinele și cătina sunt bogate în vitamine, minerale, uleiuri polinesaturate omega-3 și antocianozide.
- fructooligozaharidele naturale, obținute din rădăcină de cicoare, stimulează creșterea bacteriilor benefice din intestine, dau o senzație de sațietate și reglează trazitul intestinal.
- vitamina C contribuiie la protejarea celulelor importiva stresului oxidativ și la reducerea oboselii și extenuării.
- cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrienților și la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge.
Compoziție per 6 tablete:
Fructooligozaharide - 4501.80 mg, fruct de afine - 327 mg, fruct de catină - 327 mg, vitamina C - 294.30 mg, extract de afine standardizat în antocianidine 25% - 65.40 mg, vitamina B2 - 6 mg, crom trivalent, sub formă de picolinat - 600 µg
Mod de administrare:
2 tablete de 3 ori pe zi.
Tabletele se mestecă cu 20 de minute înainte de masă.
Prezentare:
60 tablete


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review