Indulcitor natural Stevia, 350 g, Sweet & Safe

P459792510
  • -5%
Indulcitor natural Stevia, 350 g, Sweet & Safe - DIABET - SWEET&SAFE
Sweet&Safe

Sweet&Safe este ideal pentru indulcirea tuturor preparatelor si te ajuta sa reduci numarul de calorii consumate zilnic, fara a schimba gustul alimentelor.

[...]

Indulcitor natural Stevia, 350 g, Sweet & Safe

Indulcitor natural cu extract din frunze de Stevia.

Sweet&Safe este ideal pentru indulcirea tuturor preparatelor si te ajuta sa reduci numarul de calorii consumate zilnic, fara a schimba gustul alimentelor.

Sweet&Safe, indulcitor cu extract de Stevia Rebaudiana, este special deoarece foloseste sinergiile ingredientelor naturale pentru a oferi acelasi gust cu al zaharului si o putere de indulcire egala cu a acestuia. Cele doua ingrediente prezente creeaza un echilibru perfect intre gustul pur al zaharului si nevoie de a avea o alimentatie cat mai corecta.
Stevia Rebaudiana este o planta folosita de secole in America de Sud, datorita capacitatii sale de indulcire. Extractul este de pana la de 300 de ori mai dulce decat zaharul si are 0 calorii.
Erytriolul se gaseste in mod natural in alimentele fermentate si in unele fructe si are tot 0 calorii. Unicitatea indulcitorului Sweet&Safe consta in cristalizarea comuna a ingredientelor si nu doar amestecarea acestora.
Sweet&Safe nu creste nivelul de glucoza din sange si este prietenos cu dintii. Are toleranta digestiva foarte mare, nu fermenteaza in tractul intestinal si asigura consumatorilor confort la consum.
Sweet&Safe poate fi folosit ca inlocuitor de zahar in toate produsele dulci si in bauturi. Retetele de bauturi dulci, produse de panificatie, prajituri sau de fructe preparate pot fi astfel usor adaptate pentru reducerea sau eliminarea zaharului si a caloriilor.

Proprietati:
- gust echilibrat;
- exclusiv natural;
- usor de folosit;
- 0 calorii, 0 indice glicemic.

Prezentare:
350 g



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review