Indulcitor stevie pulbere, 300g, GREEN SUGAR

Indulcitor stevie pulbere, 300g, GREEN SUGAR -  - FARA
Fara
I5363
Mod de utilizare: Se utilizează asemenea zahărului pudră, la decorarea sau prepararea prăjiturilor, torturilor, foietajelor, checurilor, compoturilor, dulcețurilor, înghețatelor, sucurilor sau pentru îndulcirea băuturilor (ceai, [...]

Descriere: Indulcitor stevie pulbere, 300g, GREEN SUGAR

Mod de utilizare:

Se utilizează asemenea zahărului pudră, la decorarea sau prepararea prăjiturilor, torturilor, foietajelor, checurilor, compoturilor, dulcețurilor, înghețatelor, sucurilor sau pentru îndulcirea băuturilor (ceai, cafea), a produselor lactate, a salatelor de fructe. Este stabil la coacere, fierbere sau congelare. Nu fermentează, nu balonează și nu produce carii. Are valoare energetică zero și putere de îndulcire egală cu a zahărului.

Ingrediente:

-amestec din Stevia Rebaudiana de înaltă puritate (obtinut prin tratarea frunzelor de Stevia cu apă fierbinte) și Eritritol (primul poliol natural obținut din porumb nemodificat genetic, prin fermentaţie cu drojdia Moniella pollinis – proces patentat).

Valoare energetică: 0 calorii

Condiții de depozitare: la temperaturi sub 25°C, ferit de umiditate și lumină.

Acest produs nu conține gluten, zahăr, conservanți, coloranți, ingrediente sintetice sau modificate genetic.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review