Glicemostabil, 60 capsule, Herbagetica

  • -10%
Glicemostabil, 60 capsule, Herbagetica - DIABET - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/DIABET - HERBAGETICA
Herbagetica
P459789933
Glicemostabil are în componenţa sa trei extracte, toate având efecte de scădere şi de stabilizare a glicemiei pe diverse căi. De altfel, este cunoscut în fitoterapie
Se incarca ofertele...

Descriere Glicemostabil, 60 capsule, Herbagetica

Glicemostabil are în componenţa sa trei extracte, toate având efecte de scădere şi de stabilizare a glicemiei pe diverse căi. De altfel, este cunoscut în fitoterapie faptul că în cazul diabetului, se obţin efecte superioare prin administrarea unui complex de plante medicinale decât prin administrarea uneia singure.

Contribuie la:

- reglarea şi menţinerea valorilor normale ale glicemiei

- stimulează producţia de insulină în organism

- reduce rezistenţa organismului la insulină stimularea activităţii pancreasului

- stimulează refacerea celulelor Beta ale pancreasului stimularea diurezei reducerea colesterolului şi trigliceridelor scăderea radicalilor liberi protecţia vasculară normalizarea apetitului, reduce “pofta de dulce” Extractul pulbere, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale, este o pulbere fină, obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin atomizare.

Această pulbere este un produs complet natural, care nu mai conţine deloc apă, alcool sau celuloză şi este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul pulbere este de peste zece ori mai bogat în principii active si mai puternic decât simpla pulbere de plantă, din punctul de vedere al proprietăţilor farmacodinamice.

Extractul de Castravete amar este cunoscut drept unul dintre cele mai bune produse naturale pentru scăderea glicemiei şi, mai mult, pentru stabilizarea valorilor acesteia – lucru de maximă importanţă în cazul suferinzilor de diabet, dar şi pentru cei care suferă de alte sindroame metabolice.

Studiile de medicină experimentală şi cele clinice arată uluitoarele proprietăţi ale extractului din această plantă, considerată insulină vegetală. Castravetele amar echilibrează nivelul crescut al zahărului în sânge, conţinând 16 aminoacizi identici cu cei ai insulinei administrată diabeticilor.

S-a demonstrat că are capacitatea de a spori absorbţia glucozei, de a stimula producţia de insulină şi de a potenţa efectul insulinei.

S-a observat în cazul diabetului indus experimental că reduce şi normalizează rapid nivelul zahărului în sânge. De asemenea, cercetările au dovedit că extractul de castravete amar are proprietatea de a ameliora unele complicaţii care apar la pacienţii cu diabet.

Într-un studiu clinic, care a inclus pacienţi cu diabet zaharat, efectele hipoglicemice ale plantei au fost însoţite de răspunsuri adaptogene semnificative, indicate de o întârziere în apariţia cataractei şi a altor complicaţii secundare ale diabetului zaharat.

Extractul de Ginseng siberian vine să completeze acţiunea Castravetelui amar, având efecte hipoglicemiante directe, dar ajutând în acelaşi timp şi organismul să se adapteze la stres, care are un rol major în apariţia şi evoluţia nefastă a diabetului.

Ingrediente/capsulă:

Castravete-amar extract 4:1 din fructe - 113.75 mg; Cicoare extract 4:1 din rădăcină - 47.25 mg; Ginseng-siberian extract standardizat din rădăcină cu 0.8% eleutherozide - 47.25 mg; Anghinare frunze, pulbere - 47.25 mg; Afin frunze, pulbere - 47.25 mg; Dud frunze, pulbere - 23.62 mg; Troscot părți aeriene, pulbere - 23.62 mg; capsulă de gelatină.

Mod de administrare:

Câte 1 capsula de 3 ori pe zi.

Precauții:

Poate interacționa cu antidiabeticele orale, la adminstrare concomitentă. Persoanele diabetice vor lua produsul sub supravegherea medicului specialist, pentru eventuala ajustare a dozelor medicației specifice (antidiabetice orale, insulina).

Prezentare:

60 capsuleData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.