Diabexal, 50 capsule, FarmaClass

Diabexal, 50 capsule, FarmaClass - DIABET - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/DIABET - FARMACLASS
FarmaClass
I4499
Proprietăți: Produs conceput special pentru persoanele bolnave de Diabet tip II (insulino-independent) cât și pentru cele cu toleranța scăzută la glucoză. Diabexal este o combinaț
Se incarca ofertele...

Descriere Diabexal, 50 capsule, FarmaClass

Proprietăți:
Produs conceput special pentru persoanele bolnave de Diabet tip II (insulino-independent) cât și pentru cele cu toleranța scăzută la glucoză. Diabexal este o combinație de substanțe biologic active de origine vegetală și zinc ce au ca efect combinat scăderea nivelului glicemiei; au de asemenea un puternic caracter detoxifiant, antioxidant. Eficacitate semnificativă o are extractul de momordică cu beneficii clinic demonstrate privind scăderea nivelului glicemiei. acționează prin scădere nivelului glucozei din sânge. Favorizează recaptarea celulară a glucozei, determinând eliberarea de insulină și potențând efectele acesteia. De asemenea numeroase studii clinice au demonstrat capacitatea extractului de momordică privind scăderea nivelului de colesterol și a trigliceridelor. asocierea dintre afin, dud negru, urzică, mesteacăn, zinc și extractul de momordică fac ca Diabexal să aibă acțiune complexă și eficientă ca adjuvant în diabetul insulino-independent.
Recomandări:
Adjuvant în diabetul tip II (insulino-independent); cazuri de toleranță scăzută la glucoza; hiperlipidemie.
Mod de administrare:
1 cps x 3 /zi, luate înainte de masă cu un pahar de apă. Se recomandă administrarea repetată a produsului.
Compoziție:
1 capsula conține: mg/cps
Momordica charantia extract 80.0
Vaccinum myrtillus (afin) 40.0
Morus nigra (dud negru) 80.0
Urtică dioică (urzică) 40.0
Betula spp (mesteacăn) 70.0
Zinc 2.5
Acest produs este un supliment alimentar. A nu se depăși doza zilnică recomandată. A se păstra la loc uscat, ferit de căldură. A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat.
Prezentare:
50 capsule


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.