Dacia Plant Glicemonorm, 60 comprimate

Dacia Plant Glicemonorm, 60 comprimate -  - DACIA PLANT
Dacia Plant
I5164

Proprietăți: Susține secreția de insulină la nivelul pancreasului, favorizează menținerea concentrației serice a glucozei în limitele normale, este recomandat în special persoanelor cu diabet zaharat.

[...]

Descriere: Dacia Plant Glicemonorm, 60 comprimate

Proprietăți:

Susține secreția de insulină la nivelul pancreasului, favorizează menținerea concentrației serice a glucozei în limitele normale, este recomandat în special persoanelor cu diabet zaharat. Castravetele amar din compoziție, cu puternicele efecte antidiabetice, scade nivelul glicemic, îmbunătățește nivelul de zahăr din sânge.
- menținerea concentrației glucozei din sânge în limite normale;
- susținerea secreției de insulină la nivelul pancreasului.
Acțiuni:
- hipoglicemiant;
- reglează și stimulează funcția pancreatică;
- crește secreția de insulină;
- scade glicemia postprandială.
Recomandat a adjuvant în:
Diabet zaharat tip II, diabet zaharat tip I, complicațiile diabetului(retinopatie diabetică, arterită diabetică, polinevrită diabetică, reumatism cronic cu componența diabetică, etc), tendința la hiperglicemie (înainte de a se constitui diabetul ca boala alături de dietă).
Adjuvant în obezitate, dislipidemie (creșterea grăsimilor în sînge-colesterol, trigliceride, etc.).
Ingrediente/comprimat:
Castravete-amar (Momordică charantia) - extract hidroalcoolic (pe suport de maltodextrină) 10:1 din fructe (150 mg); afin (Vaccinium myrtillus) - extract hidroalcoolic cu 25% antocianozide din fructe (100 mg); gudmar (Gymnema sylvestre) - extract hidroalcoolic 5:1 din frunze (100 mg); agent de încărcare: celuloză microcristalină; agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu coloidal, ștearat de magneziu vegetal.
Mod de administrare:
Adulți și tineri peste 15 ani: câte 2 comprimate de 3 ori pe zi.
Copii între 7 și 15 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi.
Prezentare:
60 comprimate


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review