Dacia Plant Glicemonorm, 60 comprimate, 1+1

Dacia Plant Glicemonorm, 60 comprimate, 1+1 - DIABET - DACIA PLANT
Dacia Plant
P438797947

Proprietăți: Susține secreția de insulină la nivelul pancreasului, favorizează menținerea concentrației serice a glucozei în limitele normale, este recomandat în special persoanelor cu diabet zaharat.

[...]

Descriere: Dacia Plant Glicemonorm, 60 comprimate, 1+1

Proprietăți:

Susține secreția de insulină la nivelul pancreasului, favorizează menținerea concentrației serice a glucozei în limitele normale, este recomandat în special persoanelor cu diabet zaharat. Castravetele amar din compoziție, cu puternicele efecte antidiabetice, scade nivelul glicemic, îmbunătățește nivelul de zahăr din sânge.
Hipoglicemiant, reglator al metabolismului glucidic, regenarativ al celulei pancreatice, vasculoprotector și vasculoregenerator, remineralizant, tonic hepatic, hipocolesterolemiant ușor, depurativ blind, laxativ blind, reglator al greutății corporale.
Contribuie la:
- menținerea concentrației glucozei din sânge în limite normale;
- susținerea secreției de insulină la nivelul pancreasului.
Acțiuni:
- hipoglicemiant;
- reglează și stimulează funcția pancreatică;
- crește secreția de insulină;
- scade glicemia postprandială.
Ingrediente:
Extract fructe de afin 100 mg, Extract momordică charantia 150 mg, Extract de gymnema sylvestre 100 mg, Lactoză, Celuloza microcristalină.
Indicații:
Diabetul este o boală din ce în ce mai frecventă, urmare a stressului, alimentației incorecte cu multe alimente prelucrate chimizate, a sedentarismului, a expunerii frecvente la radiații nocive (telefon mobil, calculator, etc).
Ca urmare, vîrsta de debut a diabetului de tip II a scăzut foarte mult și complicațiile diabetului în general apar mai repede și sunt mai severe (arterită diabetică care duce pînă la gangrena cu amputare de membre, retinopatia diabetică care duce pînă la orbire, polinevrită diabetică, reumatismul diabetic, etc), toate date de lipsa de insulină - hormon care reglează nivelele zahărului din sînge.
Datorită acestui deficit apar modificări ireversibile în timp prin modificarea proteinelor proprii prin procesul de glicozilare, care de fapt este o degenerare a calității acestor proteine.
Există însă marea șansă pe care ne-o oferă plantele, iar noi trebuie să fim înțelepți și să le folosim pentru că așa se spune și în cărțile sfinte că ”Dumnezeu a creat plantele de leac și omul înțelept le folosește”.
Afine fructe (vaccinum myrtillus-fructus) conțin multe substanțe biologic active valoroase, enzime, săruri minerale, vitamine, etc, dintre care antocianozidele ajută la buna funcționare a microcirculației, sunt specifice remedierii simptomelor generale de vasculiță diabetică (mai cunoscute fiind ca: retinopatie diabetică, arterită diabetică a membrelor inferioare) și reglării circulației la nivelul pancreasului.
Momordică (momordica officinalis și momordica charanthia) este o plantă din regiunea muntoasă a Asiei (Nepal, Tibet) denumit și „castravate tibetan”, a constitut un adevărat miracol cînd a fost redescoperită și introdusă în tratamentul diabetului.
Este un hipoglicemiant puternic, poate fi denumit deasemena „insulina vegetală” (scade zahărul din sînge) și deasemenea ajută la refacerea celulelor pancreatice.
Gymnema sylvestris este o plantă specifică zonei indiene, în India ea este numită „distrugătorul de zahăr” deoarece pusă pe limbă sub formă de pulbere sau ceai scade mult gustul de dulce (de aceea este folosită cu succes și în curele de slăbire).
Ea normalizează activitatea pancreasului, scade glicemia și grăsimile din sînge și deosebit de important ajută la regenerarea celulelor pancreasului (cînd este folosită pe termen îndelungat 12-18 luni scade eficient hemoglobină glicozilată și alte proteine glicozilate din plasmă.
În India este folosită de 2000 de ani și în zilele noaste această plantă se administrează de prima intenție în diabetul de tip ÎI și în asociere cu tratamentul cu insulină în diabetul de tip I.
Recomandat ca adjuvant în:
Diabet zaharat tip II, diabet zaharat tip I, complicațiile diabetului(retinopatie diabetică, arterită diabetică, polinevrită diabetică, reumatism cronic cu componența diabetică, etc), tendința la hiperglicemie (înainte de a se constitui diabetul ca boala alături de dietă).
Adjuvant în obezitate, dislipidemie (creșterea grăsimilor în sînge-colesterol, trigliceride, etc.).
Mod de administrare:
Pentru adulți și copii peste 14 ani: 3 - 6 comprimate pe zi.
Pentru copii între 7 și 14 ani: 3 comprimate pe zi.
Pentru copii sub 7 ani numai după sfatul medicului.
Prezentare:
60+60 comprimate


Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review