Dacia Plant Glicemonorm, 200ml

Dacia Plant Glicemonorm, 200ml -  - DACIA PLANT
Dacia Plant
P39817
Proprietăți: Este un produs natural recomandat pentru menținerea concentrației normale a glucozei din sânge. Contribuie la: - menținerea concentrației normale a glucozei în sânge; - [...]

Descriere: Dacia Plant Glicemonorm, 200ml

Proprietăți:
Este un produs natural recomandat pentru menținerea concentrației normale a glucozei din sânge.
Contribuie la:
- menținerea concentrației normale a glucozei în sânge;
- susținerea secreției de insulină la nivelul pancreasului.
Ingrediente:
Afin (Vaccinium myrtillus) - suc din fructe (30%); afin (Vaccinium myrtillus) - frunze (5%); castravete-amar (Momordică charantia), extract din fructe (5%); gudmar (Gymnema sylvestre) - extract din frunze (5%); mlădite de dud (Morus alba) (2%); muguri de nuc (Juglans regia) (2%); apă purificată (32%); alcool etilic (12%); glicerina (7%).
Mod de administrare:
Adulți și tineri peste 15 ani: câte 1-2 lingurițe de soluție diluată în 100 ml de apă (jumătate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute înaintea mesei.
Contraindicații:
Intoleranță la oricare dintre componentele produsului.
Precauții:
La persoanele cu diabet zaharat insulino-dependent se recomandă controlul riguros al glicemiei, prin înregistrarea zilnică a valorilor glicemiei și ajustarea dozelor de insulină în funcție de noile valori obținute. La persoanele cu sensibilitate gastrică se recomandă administrarea produsului după masă.
Prezentare:
200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review