Dacia Plant Ceai Glicemonorm, 50g

  • -10%
Dacia Plant Ceai Glicemonorm, 50g -  - DACIA PLANT
Dacia Plant
P459790264
Proprietăți: Pentru menținerea concentrației normale a glucozei din sânge. Reduce glicemia și colesterolul, fiind un excelent adjuvant în hiperglicemie și diabet zaharat de tip I și [...]

Descriere: Dacia Plant Ceai Glicemonorm, 50g

Proprietăți:
Pentru menținerea concentrației normale a glucozei din sânge. Reduce glicemia și colesterolul, fiind un excelent adjuvant în hiperglicemie și diabet zaharat de tip I și II, precum și în complicații ale acestuia.
Contribuie la:
- menținerea concentrației normale a glucozei din sânge.
Ingrediente:
Afin (Vaccinium myrtillus) - frunze (20%); brusture (Arctium lappa) - rădăcină (20%); păpădie (Taraxacum officinale) - părți aeriene (20%); dud (Morus nigra) - frunze (10%); mesteacăn (Betula pendulă) - frunze (10%); fasole (Phaseolus vulgaris) - teci fără semințe (10%); urzica (Urtică dioică) - părți aeriene (10%).
Mod de administrare:
- pulberea – amestecul de plante se macină fin cu o râșniță electrică, după care se cerne prin sită pentru făină albă. Se ia, de regulă, câte o linguriță de 4 ori pe zi, pe stomacul gol.
- maceratul la rece – se prepară din 2 lingurițe cu plante adăugate la 250ml de apă rece, se menține timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară și se bea pe stomacul gol. În scop terapeutic se beau 3 căni cu macerat pe zi, cu 30min. înainte de mese.
- infuzia – se prepară din 2 lingurițe cu plante adăugate la 250ml de apă clocotită, se menține timp de 15min. la temperatura camerei, apoi se strecoară și se bea pe stomacul gol. În scop terapeutic se beau 3 căni cu infuzie pe zi, cu 30min. Înainte de mese.
Contraindicații:
Alergie la oricare dintre componentele produsului.
Precauții:
În sarcină și alăptare se administrează cu recomandarea medicului.
Prezentare:
50 g


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review