Dacia Plant Ceai de Castravete amar, 50g

P459792785
Dacia Plant Ceai de Castravete amar, 50g - DIABET - DACIA PLANT
Dacia Plant
Proprietăți: Cu proprietățile sale unice Ceaiul de Castravete amar contribuie la menținerea glucozei din sânge în limite normale, aduncând un aport semnificativ persoanelor suferinde de [...]

Alte produse din aceeasi categorie:

Dacia Plant Ceai de Castravete amar, 50g

Proprietăți:
Cu proprietățile sale unice Ceaiul de Castravete amar contribuie la menținerea glucozei din sânge în limite normale, aduncând un aport semnificativ persoanelor suferinde de diabet. Castravetele amar este considerat o plantă miracol care produce insulina vegetală. Acesta devenind soluția 100% naturală și eficientă în situațiile de glucoză mărită.
Contribuie la:
- menținerea concentrației glucozei din sânge în limite normale pe perioada utilizării produsului.
Acțiuni: hipoglicemiant.
Indicații: hiperglicemie, diabet zaharat.
Ingrediente:
-castravete-amar (Momordică charantia) - fructe.
Mod de administrare:
Pulberea cu administrare sublinguală - plantă se macină fin cu o râșniță electrică. Se ia câte o linguriță cu pulbere de 3-4 ori pe zi. Pulberea se ține sub limbă sau se mestecă timp de 10-15 minute, după care se înghite cu apă.
Maceratul la rece - se prepară din 2 lingurițe cu pulbere adăugate la 250 ml de apă (o cană), se menține timp de 6 ore la temperatura camerei, iar apoi se strecoară. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi.
Infuzia - se prepară dintr-o lingura cu planta adăugată la 250 ml de apă clocotită (o cană), se menține timp de 10-15 minute la temperatura camerei, iar apoi se strecoară. Se administrează 3 căni cu infuzie pe zi.
Contrandicații
Sarcină, alăptare, intoleranță la castravete-amar.
Prezentare:
30 gData ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:13