Dacia Plant Ceai de Castravete amar, 50g

Dacia Plant Ceai de Castravete amar, 50g -  - DACIA PLANT
Dacia Plant
P459792785
Proprietăți: Cu proprietățile sale unice Ceaiul de Castravete amar contribuie la menținerea glucozei din sânge în limite normale, aduncând un aport semnificativ persoanelor suferinde de [...]

Descriere: Dacia Plant Ceai de Castravete amar, 50g

Proprietăți:
Cu proprietățile sale unice Ceaiul de Castravete amar contribuie la menținerea glucozei din sânge în limite normale, aduncând un aport semnificativ persoanelor suferinde de diabet. Castravetele amar este considerat o plantă miracol care produce insulina vegetală. Acesta devenind soluția 100% naturală și eficientă în situațiile de glucoză mărită.
Contribuie la:
- menținerea concentrației glucozei din sânge în limite normale pe perioada utilizării produsului.
Acțiuni: hipoglicemiant.
Indicații: hiperglicemie, diabet zaharat.
Ingrediente:
-castravete-amar (Momordică charantia) - fructe.
Mod de administrare:
Pulberea cu administrare sublinguală - plantă se macină fin cu o râșniță electrică. Se ia câte o linguriță cu pulbere de 3-4 ori pe zi. Pulberea se ține sub limbă sau se mestecă timp de 10-15 minute, după care se înghite cu apă.
Maceratul la rece - se prepară din 2 lingurițe cu pulbere adăugate la 250 ml de apă (o cană), se menține timp de 6 ore la temperatura camerei, iar apoi se strecoară. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi.
Infuzia - se prepară dintr-o lingura cu planta adăugată la 250 ml de apă clocotită (o cană), se menține timp de 10-15 minute la temperatura camerei, iar apoi se strecoară. Se administrează 3 căni cu infuzie pe zi.
Contrandicații
Sarcină, alăptare, intoleranță la castravete-amar.
Prezentare:
30 g



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review