Control Diab, 60 comprimate, Alevia

P479848927
  • -10%
Control Diab, 60 comprimate, Alevia - DIABET - ALEVIA
Alevia

Ajută la normalizarea glicemiei (diabet zaharat de tipul I și ÎI), imbunătăteste tolerantă la glucoză, ajută la refacerea celulelor pancreatice, stimulează pancreasul pentru a produce insulină.

[...]

Descriere: Control Diab, 60 comprimate, Alevia

Castravete amar 250 mg (Momordică charantia extract 3% principii amare), Gymnema sylvestre 80 mg (extract 75% acid gymnemic), Afine 50 mg (Vaccinum myrtillus extract 5:1), Ceai verde 15 mg (Camelia sinensis 0,5% cafeină), Vitamină B6 1 mg, Zinc 2,5 mg.

Momordica se folosește pentru efectul redutabil de normalizare a glicemiei și regenerarea celulelor pancreatice. Gymnema are capacitatea de a blocă și stinge pofta de dulce ce conduce la un consum exagerat de alimente ce conțin carbohidrați simpli. Studiile indică faptul că gymnema are capacitatea de a influența puternic nivelul glicemiei. Afinul, denumit și „insulina verde“ a diabeticilor, ajută la bună funcționare a microcirculației, reglează circulația la nivelul pancreasului. Ceaiul verde stabilizează nivelul glicemiei și crește sensibilitatea la insulină. Vitamină B6 determină la persoanele cu glicemia crescută diminuarea cerinței de insulină, iar zincul participă la sinteză insulinei.

Mod de administrare:

1 comprimat de 3–4 ori pe zi.

Precauții:
Pacientul trebuie să-și monitorizeze atent nivelul glicemiei dacă își administrează și medicamente antidiabetice orale pentru că nivelul glicemiei să nu scadă prea mult.

Prezentare:
60 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review