Ciocolata Lapte si Alune fara Zahar, Sly Nutritia

Ciocolata Lapte si Alune fara Zahar, Sly Nutritia - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/DIABET - SLY NUTRITIA
P459820412
Ciocolata cu lapte si alune fara zahar adaugat Monteoro, 90 g, Sly Nutritia Ingrediente: Indulcitor (maltitol 36.9%), unt de cacao, lapte praf degresat (15.3%), masa de cacao, alune
Se incarca ofertele...

Descriere Ciocolata Lapte si Alune fara Zahar, Sly Nutritia

Ciocolata cu lapte si alune fara zahar adaugat Monteoro, 90 g, Sly Nutritia

Ingrediente:

Indulcitor (maltitol 36.9%), unt de cacao, lapte praf degresat (15.3%), masa de cacao, alune de padure (10%), grasime anhidra din lapte, emulgator (lecitina de soia), aroma naturala de vanilie, vanilina.

Alergeni:

Produsul contine lactoza, proteine din lapte, alune si soia.

Valori nutritionale pentru 100gr produs

Valoare energetica 509.9kcal Proteine 8.7 g Lipide 37.9 g Glucide 47.1 g Fibre alimentare 2.3 g

Consumul excesiv poate avea efect laxativ. Consumul de alimente sau bauturi care contin maltitol in loc de zahar determina diminuarea cresterii nivelului de glucoza in sange dupa consum, comparativ cu alimentele sau bauturile care contin zahar. Consumul de alimente sau bauturi care contin maltitol in loc de zahar contribuie la mentinerea mineralizarii dintilor.

Prezentare:

90 gData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.