Ceai De Castravete Amar Fructe, 20 doze STEF MAR

Ceai De Castravete Amar Fructe, 20 doze STEF MAR -  - STEF MAR
STEF MAR
P459793555
Descriere: Castravetele amar este o planta cu importante proprietati terapeutice (hipoglicemiante, hipolipemiante, stomahice, emetice), ce ajuta la echilibrarea metabolismului glucidic si lipidic. Datorita insulinei vegetale continute, normalizeaza glicemia prin reducerea [...]

Descriere: Ceai De Castravete Amar Fructe, 20 doze STEF MAR

Descriere:

Castravetele amar este o planta cu importante proprietati terapeutice (hipoglicemiante, hipolipemiante, stomahice, emetice), ce ajuta la echilibrarea metabolismului glucidic si lipidic. Datorita insulinei vegetale continute, normalizeaza glicemia prin reducerea nivelului de glucoza si regleaza continutul de grasimi din sange (colesterol, trigliceride), mentinand un echilibru normal intre cele doua fractiuni ale colesterolului (HDL, LDL). Este de asemenea benefic in restabilirea functiei pancreatice. Produsul contine indulcitor natural din Stevia Rebaudiana.

Ingrediente:

fructe de Castravete-amar (Momordica charantia)
Mod de administrare:

- intern - infuzie sau decoct din 1-2 plicuri la 200ml apa.

Se lasa acoperit timp de 10 minute, apoi se bea caldut. Se beau 3 ceaiuri pe zi, in cure de 6 saptamani.

Nu se recomanda femeilor insarcinate sau persoanelor cu glicemia scazuta.


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review