Ceai Antidiabetic, 20 plicuri, Stef Mar

Ceai Antidiabetic, 20 plicuri, Stef Mar - DIABET - STEF MAR
STEF MAR
P459798689
In mod traditional, ceaiul contine o combinatie de 10 plante care actioneaza ca adjuvant in tratarea diabetului zaharat: scade nivelul glucozei si colesterolului din sange si stimuleaza functiile pancreasului. Compozitie [...]

Descriere: Ceai Antidiabetic, 20 plicuri, Stef Mar

In mod traditional, ceaiul contine o combinatie de 10 plante care actioneaza ca adjuvant in tratarea diabetului zaharat: scade nivelul glucozei si colesterolului din sange si stimuleaza functiile pancreasului.

Compozitie ceai antidiabetic :

Afin, dud, nuc, teci fasole, urzica, mesteacan, brusture radacina, salvie, coada calului, ceai verde. Supliment alimentar pentru reglarea functiei pancreasului si reducerea glicemiei. Actiuni: hipoglicemizant si antidiabetic.

Compozitie:

frunze de afin (Vaccinium myrtillus), teci de fasile( Phaseolus vulgaris), frunze de nuc (Junglans regia), frunze de dud (Morus alba), frunze de menta (Mentha piperita), frunze de salvie (Salvia officianalis). A nu se alsa la indemana si vederea copiilor sub 3 ani. A se pastra in ambalajul original la loc uscat, la temperatura camerei, ferit de lumina directa a soarelui.

Contraindicatii:

Alergie la oricare dintre componentele produsului; sarcina, alaptare, copiilor sub 5 ani.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review