Castravete amar, 50 g, Dorel

P459791336
Castravete amar, 50 g, Dorel - DIABET - FARA
Fara
Castravetele-amar contine vitaminele B1, B6, B9, B12, C, E, K sau A si minerale precum calciul, potasiul, sodiul si fierul. Este o sursa excelenta de magneziu, mangan, fibre dietetice, [...]

Castravete amar, 50 g, Dorel

Castravetele-amar contine vitaminele B1, B6, B9, B12, C, E, K sau A si minerale precum calciul, potasiul, sodiul si fierul. Este o sursa excelenta de magneziu, mangan, fibre dietetice, acid folic, zinc si fosfor. De asemenea, contine betacaroten, fier si potasiu. 
Aceasta leguma, mai este cunoscuta si sub denumirea de insulina vegetala, pentru ca, ea are in compozitie aminoacizi identici cu cei ai insulinei bovine, substanta care se administreaza persoanelor care sufera de diabet.

Actiune hipoglicemianta, hipocolesterolemianta, reminalizanta, vitaminizanta, antibiotica, antivirala, stimulanta pentru sistemul imunitar, antiparazitara.
Utilizat in mod traditional si in tratarea starilor de iritare si de inflamare a organismului, Castravetele-amar are certe proprietati calmante si antiinflamatorii si merita introdus in dietele de detoxifiere a organismului.
Utilizare:
Se pun 3-4 rondele de fructe (1 lingurita) in 250 ml apa clocotita, se lasa la infuzat 15 minute, se strecoara si se bea. Se beau 3 cani de ceai pe zi, dimineata, la pranz si seara, dupa mesele principale.
Prezentare:
50 g
Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic. A nu se consuma de catre femeile insarcinate sau care alapteaza, dar nici de catre persoanele cu glicemie scazuta.


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review