Vitamina D3 Picaturi pentru Copii 400 UI, 11.7 ml, Jamieson

P459821562
Vitamina D3 Picaturi pentru Copii 400 UI, 11.7 ml, Jamieson - VITAMINE-SI-MINERALE - JAMIESON
JAMIESON
Proprietati: Supliment alimentar Jamieson Vitamina D3 Picaturi pentru copii 400 UI pe picatura (doza) - supliment alimentar Contribuie la absorbtia si utilizarea normala a calciului si fosforului si la mentinerea sanatatii [...]

Vitamina D3 Picaturi pentru Copii 400 UI, 11.7 ml, Jamieson

Proprietati:
Supliment alimentar
Jamieson Vitamina D3 Picaturi pentru copii 400 UI pe picatura (doza) - supliment alimentar
Contribuie la absorbtia si utilizarea normala a calciului si fosforului si la mentinerea sanatatii sistemului osos si al dintilor. QualiTM-D este Vitamina D naturala premium, unica in lume. Previne aparitia deficitului de vitamina D3 (rahitism).
Produsul nu este testat pe animale.
Puritate absoluta, eficacitate garantata.
Fabricat exclusiv pentru Laboratoarele Jamieson.
Vitamine de calitate superioara realizate de DSM.
QualiTM-D este marca inregistrata a DSM.
Ingrediente:
Fiecare picatura (doza) contine Doza Zilnica Recomandata (DZR) / Valoare Nutritionala de Referinta (VNR) (Conform Regulamentului European 1169/2011)
Vitamina D3 (Colecalciferol) 10 mcg/400UI % DZR/VNR 200*
*DZR/VNR pentru copii cu vârsta cuprinsa intre 0-12 ani.
Alte ingrediente:
trigliceride cu legatura medie. Nu contine sare, zahar, amidon, gluten, lactoza, coloranti, conservanti sau arome artificiale.
Mod de administrare:
Copii 0-12 ani: câte 1-2 picaturi pe zi. Vitamina D3 sub forma de picaturi este foarte usor de folosit. intoarceti flaconul complet. Nu agitati sau bateti flaconul, picatura va cadea de la sine. Administrati direct pe suzeta sau oral, direct in gura copilului, pentru a o inghiti.
Precautii:
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemâna si la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra la o temperatura intre 15˚C si 25˚C.
Prezentare:
11.7 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review