Vitamax Q10, 15cps 1+1 ( 40%)

Vitamax Q10, 15cps 1+1 ( 40%) - VITAMINE-SI-MINERALE - GSK SRL OMEGA PHARMA
P459847714
Vitamax Q10 este aliatul perfect in stari de suprasolicitare fizica si psihica, in perioadele in care suntem stresati la serviciu sau avem de sustinut examene importante. Vitamax Q10 creste puterea [...]

Descriere: Vitamax Q10, 15cps 1+1 ( 40%)

Vitamax Q10 este aliatul perfect in stari de suprasolicitare fizica si psihica, in perioadele in care suntem stresati la serviciu sau avem de sustinut examene importante.

Vitamax Q10 creste puterea de concentrare si memorare, sustine capacitatea de efort fizic a organismului, ajuta la o buna functionare a aparatului cardiovascular, dar si la intarirea imunitatii.

Vitamax Q10 contine minerale, coenzima Q10 si Ginseng, fiind un supliment alimentar destinat adultilor, pentru mentinerea tonusului fizic si psihic.

Coenzima Q10 este un puternic antioxidant, care ajuta la incetinirea procesului de imbatranire si la revitalizarea organismului, iar Ginsengul are prorietati energizante si tonifiante, protejand organismul importiva stresului.

Profita de pachetul cu reducere: 1 + 1 la jumatate de pret!

Dozaj Vitamax Q10, 15 capsule:

Doza recomandata pentru consumul zilnic este 1 capsula, dupa micul dejun, administrata cu o cantitate suficienta de apa (cca 1/2 pahar cu apa).

Produsul nu se recomanda copiilor cu varsta sub 12 ani si femeilor insarcinate.

A nu se depasi doza recomandata de producator pentru consumul zilnic.




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review