Vitadep picaturi orale, 30ml

P459820853
Vitadep picaturi orale, 30ml - VITAMINE-SI-MINERALE - DR. PHYTO
Dr. Phyto

De primă intenție în prevenirea deficiențelor de vitamine în cazurile de carențe nutriționale mari, aport nutrițional insuficient sau când dieta nu este suficient de

[...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
La achizitii de peste 99 RON produse din portofoliul Dr. Phyto beneficiezi deTRANSPORT GRATUIT

Vitadep picaturi orale, 30ml

De primă intenție în prevenirea deficiențelor de vitamine în cazurile de carențe nutriționale mari, aport nutrițional insuficient sau când dieta nu este suficient de variată pentru a corespunde nevoilor nutriționale. Indicat în perioadele de creștere când aportul suficient de vitamine este esențial pentru o dezvoltare armonioasă.

Mod de administrare:

Copii sub 1 an – cu recomandarea medicului.

Copii 1-3 ani – 1ml o dată/zi.

Copii peste 3 ani – 2ml o dată/zi. Soluția se dizolvă într-o cantitate mică de apă.

Ingrediente:

Apă demineralizată, fructoză (îndulcitor), glicerol vegetal, Vitamina C (acid ascorbic), polisorbat 80 (emulgător), Vitamina B3 (Niacinamidă), Vitamina E (Tocoferil acetat), benzoat de sodiu, sorbat de potasiu (conservanți), gumă de xantan (agent de îngroșare), Vitamina B5 (acid pantotenic), Fluor, Vitamina B2 (Riboflavină), Vitamina B6 (Piridoxină), Vitamina B1 (Tiamină), Vitamina A acetat, Acid Folic, Vitamina K1, Vitamina D3 (Colecalciferol), glicozid de steviol (îndulcitor), Vitamina H (Biotină), Vitamina B12(Cianocobalamină).

Prezentare:

30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review