Propogrip C, 20 comprimate, Hyllan

Propogrip C, 20 comprimate, Hyllan - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/COPII/VITAMINE-SI-MINERALE - HYLLAN
Hyllan
P479850824

Propolisul este un produs natural cu compozitie complexa, ce contine bioflavonoide, enzime, uleiuri esentiale. Sustine sistemul imunitar si contribuie la functionarea normala a mecanismelor de autoaparare ale organismului.

Se incarca ofertele...

Descriere Propogrip C, 20 comprimate, Hyllan

Beneficii:

  • Propolisul este un produs natural cu compozitie complexa, ce contine bioflavonoide, enzime, uleiuri esentiale. Sustine sistemul imunitar si contribuie la functionarea normala a mecanismelor de autoaparare ale organismului. Uleiurile sale esentiale actioneaza prin stimularea circulatiei locale si diminuarea rapida a congestiei, ceea ce permite eliberarea cailor respiratorii superioare.
  • Vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal precum si la functionarea normala a sistemelor imunitar si nervos.
  • Vitamina B2 contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Indicatii:
PropoGrip C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Ingrediente (per comprimat):
tinctura de propolis(echivalent cu 29.5 mg propolis uscat) 96 mg  

vitamina C            100 mg            125% VNR

vitamina B2 1 mg 71% VNR

Mod de administrare:
Copii peste 6 ani: 1 - 2 comprimate pe zi.
Adulti: 3 - 4 comprimate pe zi.

Prezentare:
2 blistere x 10 comprimateData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.