Orsovit sirop, 150ml, MOTEFARMACO

P459821586
Orsovit sirop, 150ml, MOTEFARMACO - VITAMINE-SI-MINERALE - MONTEFARMACO
Orsovit® este un supliment alimentar pentru copii, pe bază de Vitamine B și Beta-glucan. Vitaminele B contribuie la: – buna funcționare a sistemului imunitar (Vitamine B6 – B12 – B5); – reducerea [...]

Orsovit sirop, 150ml, MOTEFARMACO

Orsovit® este un supliment alimentar pentru copii, pe bază de Vitamine B și Beta-glucan. Vitaminele B contribuie la: – buna funcționare a sistemului imunitar (Vitamine B6 – B12 – B5); – reducerea senzației de oboseală (Vitamine B2 – B5 – B6- B12 – B3); – asigurarea unui metabolism energetic normal (Vitamine B2 – B6 – B5 – B12 – B3); – buna funcționare a sistemului nervos (Vitamine B2 – B6 – B12 – B3). Beta-glucanul Betox-93 este o formă de Beta-Glucan cu un grad ridicat de puritate și biodisponibilitate. Datorită combinației sinergice de Beta-glucan și Vitaminele grupului B, siropul Orsovit® permite o integrare adecvată chiar și în perioadele de stres crescut. Cu suc natural de căpșune și zahăr brun. Fără gluten și, în mod natural, fără lactoză.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review