Dodino sirop calciu vitamina D3, Alevia

Dodino sirop calciu vitamina D3, Alevia - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/COPII/VITAMINE-SI-MINERALE - ALEVIA
Alevia
P459792980
Ingrediente : Sirop de zahar invertit; carbonat de calciu in baza de amidon pregelatinizat din porumb 10%; apa purificata; miere poliflora; extract apos 4:1 (acid ascorbic) din fructe de Maces (
Se incarca ofertele...

Descriere Dodino sirop calciu vitamina D3, Alevia

Ingrediente : 
Sirop de zahar invertit; carbonat de calciu in baza de amidon pregelatinizat din porumb 10%; apa purificata; miere poliflora; extract apos 4:1 (acid ascorbic) din fructe de Maces (Rosa canina), cu min. 55% Vitamina C; acid ascorbic (vitamina C), ulei esential de Portocale-dulci (Citrus sinensis); Vitamina D3 (sucroza, ascorbat de sodiu, trigliceride cu catena medie, dioxid de siliciu, DL-alfa tocoferol, amidon modificat); vitamina E 50% (maltodextrina, amidon modificat, acetat de DL-alfa tocoferol, dioxid de siliciu); conservanti: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu.
Caracteristici:
Calciul este unul dintre cele mai importante minerale pentru functionarea optima a organismului, indeosebi a sistemului osos. Calciul este necesar pentru formarea oaselor in perioada de crestere la copii. Aportul de calciu este benefic pentru toate vârstele, in special pentru copii.
Proprietati:
- contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos;
- contribuie la mentinerea sanatatii dintilor;
- contribuie la functionarea normala a sistemului muscular;
- contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului;
- contribuie la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sânge;
- contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.
Mod de utilizare:
Copii 3-6 ani: ½ lingurita (2,5ml) pe zi.
Copii 7-12 ani: 1 lingurita (5ml) pe zi.
Copii de peste 12 ani si adulti: 2 lingurite (10ml) pe zi.
Prezentare:
150 ml 


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.