Centrum Junior VitaGummy, 30 jeleuri

Centrum Junior VitaGummy, 30 jeleuri - VITAMINE-SI-MINERALE - CENTRUM
Centrum
P459820669
Proprietati: 10 vitamine si minerale esentiale, sub forma de jeleuri delicioase, cu aroma mixta de fructe. Vitamina D este necesara pentru cresterea si dezvoltarea normala a oaselor la copii. Vitamina [...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
Cumpara oricare produs Centrum si primesti o pasta de dinti cadou.

Descriere: Centrum Junior VitaGummy, 30 jeleuri

Proprietati:

10 vitamine si minerale esentiale, sub forma de jeleuri delicioase, cu aroma mixta de fructe.

Vitamina D este necesara pentru cresterea si dezvoltarea normala a oaselor la copii. Vitamina D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar la copii. Iodul contribuie la cresterea normala a copiilor.

Mod de administrare:

Doza recomandata: copii cu varsta peste 3 ani – 1 jeleu/zi.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se mesteca pana la dizolvare; pot fi luate fara apa sau mancare.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Daca luati vitamina A, cititi eticheta, deoarece acestea pot sa contina acelasi ingredient.

Atentionari:

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. Capac prevazut cu sistem de siguranta pentru copii. Inchideti intotdeauna capacul dupa utilizare.

Prezentare:

30 jeleuri



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review