Cavit Multivitamine Adulti cu aroma de vanilie, 20 tablete masticabile, Biofarm

Cavit Multivitamine Adulti cu aroma de vanilie, 20 tablete - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/COPII/VITAMINE-SI-MINERALE - BIOFARM
BIOFARM
P36551

Cavit Multivitamine Adulti cu aroma de vanilie, 20 tablete masticabile, Biofarm Descriere: Recomandat in toate starile care necesita un aport sporit de vitamine, in perioadele de efort fizic si/sau

Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Cumpara produse Biofarm in valoare de 59 de lei si primesti TRANSPORT GRATUIT
Se incarca ofertele...

Descriere Cavit Multivitamine Adulti cu aroma de vanilie, 20 tablete masticabile, Biofarm

Cavit Multivitamine Adulti cu aroma de vanilie, 20 tablete masticabile, Biofarm

Descriere:

Recomandat in toate starile care necesita un aport sporit de vitamine, in perioadele de efort fizic si/sau intelectual intens, convalescenta, in caz de oboseala excesiva, senzatia de lipsa de energie, lipsa apetitului alimentar.

Concentratie per tableta:

Vitamina A acetat 0.8 mg, Vitamina B1 0.89 mg, Vitamina B2 1.4 mg, Vitamina PP (vitamina B3) 3 mg, Vitamina B5 (acid pantotenic) 6 mg, Vitamina B6 0.82 mg, Vitamina C 60 mg, Vitamina D3 0.005 mg, Vitamina E 0.45 mg, gluconat de calciu 181.9 mg (echivalent a 17 mg calciu ionic).

Mod de administrare:

Adolescenti si adulti - 1 tableta masticabila pe zi.

Forma de prezentare :

20 tablete masticabileData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.