Cavit Junior Multivitamine fara zahar aroma ciocolata, 20 tablete masticabile, Biofarm

P548488242
Cavit Junior Multivitamine fara zahar aroma ciocolata, 20 tablete masticabile, Biofarm - VITAMINE-SI-MINERALE - BIOFARM
BIOFARM

Cavit Junior Multivitamine fara zahar este o sursa de vitamine esetiale pentru copii, care ajuta la metinerea sanatatii. Datorita formulei fara zahar, produsul poate fi administrat si copiilor care sufera de diabet zaharat sau care se confrunta cu probleme de greutate.

[...]

Descriere: Cavit Junior Multivitamine fara zahar aroma ciocolata, 20 tablete masticabile, Biofarm

Cavit Junior® Multivitamine fara zahar este o sursa de vitamine esetiale pentru copii, care ajuta la metinerea sanatatii. Datorita formulei fara zahar, produsul poate fi administrat si copiilor care sufera de diabet zaharat sau care se confrunta cu probleme de greutate.
Cavit Junior® Multivitamine fara zahar este indicat ca supliment vitaminic deoarece contribuie la reducerea oboselii si extenuarii (prin aportul de vitamina B2, B3, B5, B6, B9, B12 si C)si la metabolismul energetic normal (prin aportul de vitamina B1, B2, B5, B6, B7, B12 si C).

Mod de administrare:
Copii 1-14 ani: 2 tablete masticabile pe zi. 

Ingrediente:
O tableta masticabila conine: îndulcitori (maltitol, acesulfam de potasiu), agent de încarcare (grasime vegetala total hidrogenata – palmier), lapte praf, arome (cacao, aroma de ciocolata, vanilina), gluconat de calciu 181,9mg, vitamina C (acid ascorbic) 60 mg, vitamina E 4,55 mg (acetat de DL-alfa-tocoferil 5 mg), D-pantotenat de calciu 5 mg (echivalent a 4,6 mg acid pantotenic sau vitamina B5), acid nicotinic (vitamina PP sau vitamina B3) 1,5mg, vitamina A acetat (acetat de retinol 1500000 UI/g) 0,6 mg, vitamina B2 (riboavina) 0,6 mg, vitamina B6 0,49 mg (clorhidrat de piridoxina 0,6 mg), vitamina B1 0,44 mg (clorhidrat de tiamina 0,5 mg), beta-caroten 30% 0,4 mg, acid folic (vitamina B9) 0,1 mg, D-biotina (vitamina H sau vitamina B7) 0,01 mg, vitamina D3 (colecalciferol) 0,005 mg, vitamina B12 (ciancobalamina) 0,001 mg.

Precautii:
Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
Nu utilizați produsul dacă sunteți hipersensibil (alergic) la oricare dintre componentele produsului.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se consuma, de preferință, înainte de data expirării înscrisă pe ambalajul produsului.
A nu se consuma în perioada de sarcină sau alăptare fără recomandarea medicului.
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.
A se păstra în ambalajul original, la temperatura camerei, la loc uscat.
Citiți întotdeauna informațiile de pe ambalaj/prospect înainte de utilizare.

Prezentare:
20 tablete masticabile



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review