Alvityl Defenses + vitamina D, 150 ml, Urgo

Alvityl Defenses + vitamina D,  150 ml, Urgo - VITAMINE-SI-MINERALE - URGO
URGO
P459820965
Formula să combină 4 ingrediente active: extract fluid de propolis şi de Echinacea şi vitaminele C şi D, care susţin funcţionarea normală a sistemului imunitar. Poate fi folosit [...]

Descriere: Alvityl Defenses + vitamina D, 150 ml, Urgo

Formula să combină 4 ingrediente active: extract fluid de propolis şi de Echinacea şi vitaminele C şi D, care susţin funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Poate fi folosit preventiv de persoanele cu sistemul imunitar slăbit, dar şi de către acele persoane care prezintă manifestări ale unor afecţiuni din sfera ORL, în episoade repetate Concomitent unui tratament medicamentos, poate ajuta la întărirea sistemului imunitar

Se recomandă începând cu vârsta de un an, în cure de 3 săptămâni, cu posibilitatea de prelungire dacă este necesar. Asocierea dintre cele trei componente majore ale Alvityl Defenses și-a dovedit eficacitatea clinică în prevenirea infecțiilor căilor respiratorii la copii.

Studiul clinic, efectuat pe mai mult de 300 copii, a fost publicat în Archives of Pediatrics & Adolescent Medicine /JAMA (Journal of the American Medical Association) (Arhivele de Pediatrie și Medicină Adolescenților – Jurnalul Asociației Medicale Americane).

Datorită asocierii celor trei ingrediente (Propolis, Echinacea și Vitamina C), frecvența îmbolnăvirilor la copii scade de două ori, iar recuperarea este de două ori mai rapidă.

Mod de utilizare:

Copii cu vârsta între 1 și 6 ani: câte 1 linguriţă dozatoare (5ml), de 2 ori pe zi

Copii cu vârsta de peste 6 ani: câte 2 linguriţe dozatoare (10ml), de 2 ori pe zi

Adolescenţi (cu vârste de peste 12 ani) şi adulţi: câte 3 linguriţe dozatoare (15ml), de 2 ori pe zi

Prezentare:

150 ml

Ingrediente:

Stabilizator: sorbitol; sirop de glucoză; extract fluid din părţi aeriene Echinacea purpurea; extract fluid de propolis; Vitamina C/acid ascorbic, extract fluid din rădăcini de Echinacea angustifolia; corector de aciditate:acid citric anhidru; potenţiatori de arome tutti frutti (triacetat de gliceril, alfa tocoferol) portocale;Vitamina D/colecalciferol (zaharoză, amidon din proumb, acizi graşi cu catenă medie, dl-alfa tocoferol).



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review