Secom Pure DHA, 90 capsule

Secom Pure DHA, 90 capsule - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/COPII/MEMORIE-SI-CONCENTRARE - SECOM
Secom
P42525

Proprietăți: Menține funcția normală a creierului. Efecte și beneficii: DHA (acid docosahexaenoic) este un acid gras important pentru dezvoltarea și funcționarea normală a creierului fătului,

Se incarca ofertele...

Descriere Secom Pure DHA, 90 capsule

Proprietăți:

Menține funcția normală a creierului.

Efecte și beneficii:

DHA (acid docosahexaenoic) este un acid gras important pentru dezvoltarea și funcționarea normală a creierului fătului, copilului mic și pe durata întregii vieți. DHA este o componentă esențială a fosfolipidelor membranei celulare umane. În primul an de viață creierul își triplează dimensiunea.

DHA este unul dintre cei doi principali acizi grași esențiali din uleiul de pește, cunoscuți ca acizi grași polinesaturați Omega-3. Acizii grași polinesaturați se numesc esențiali pentru că nu pot fi sintetizați de organism și trebuie aduși prin aport extern.

Concentrația cea mai mare de acizi grași se găsește în fosfolipidele membranei celulei retiniene (50-60%), nervoase și a mielinei (învelișul fibrelor nervoase). Creierul este compus în procent de 60% din grăsimi, 30% din acestea fiind DHA.

- menținerea funcției normale a creierului*

- menținerea vederii normale*

- funcția normală a inimii**

Compoziție (Per 3 capsule):

Acizi grași Omega-3 180 mg Ulei purificat din ficat de cod arctic furnizând EPA 60 mg (acid eicosapentaenoic) DHA 90 mg (acid docosahexaenoic) Alți acizi grași Omega-3 30 mg Vitamina E [0-1UI] Vitamina A 49.5 mcg [90-195UI] Vitamina D [0-5UI]

Mod de administrare:

Copii 6-12 luni: câte 1-2 capsule/zi (se desface capsulă)

Copii 1-4 ani: câte 4-6 capsule/zi

Copii 4-12 ani: câte 6-8 capsule/zi sau conform recomandării consultantului de specialitate. A se păstra la frigider după desigilare. După desigilare, produsul poate fi utilizat în maximum 3 luni.

Prezentare:

90 capsuleData ultimei actualizari: 2024-03-15 14:08:49
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.