Moller's Pestisori gumati cu Omega-3 si aroma de cola, 36 jeleuri

P548489168
Moller's Pestisori gumati cu Omega-3 si aroma de cola, 36 jeleuri - MEMORIE-SI-CONCENTRARE - MOLLER'S
Moller's

Moller's Pestisori cu aroma cola (aroma este oferita de uleiul esential de portocale, uleiul esential de lamaie si de extractul de caramel) si Omega 3 contribuie la aportul zilnic necesar de vitamina D, fara sa contina coloranti artificiali. Moller's Pestisori cu aroma cola contribuie la creșterea sănătoasă și la dezvoltarea optimă a creierului. DHA este unul dintre componentele de bază ale creierului, cu influență mare asupra funcționarii optime, documentată clinic.

[...]

Descriere: Moller's Pestisori gumati cu Omega-3 si aroma de cola, 36 jeleuri

Proprietati:
● Fără coloranți artificiali;
● Cu gust de cola;
● Bogați în Omega-3 și vitamina D;
● EPA și DHA contribuie la funcția normală a inimii*;
● Adorați de copii!
● Cu indulcitori.
*efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250 mg EPA și DHA.

În anul 1854, farmacistul norvegian Peter Möller a revoluționat producția de ulei de ficat de cod. Inovația lui în procesul de extracție – metoda cu abur se folosește până în prezent, uleiul astfel obținut fiind mult mai pur, păstrând nealterate toate calitățile acizilor grași Omega-3 și a vitaminei D.

Beneficii:
● Contribuie la creșterea sănătoasă și la dezvoltarea optimă a creierului. DHA este unul dintre componentele de bază ale creierului, cu influență mare asupra funcționarii optime, documentată clinic.
● Möller's Omega-3 peștișori conține în special DHA, contribuind la dezvoltarea cerebrală normală și a vederii.
● Vitamina D contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului și la menținerea sănătății sistemului osos.
● Contribuie la sustinerea imunitatii.

Mod de utilizare:
Pentru copii de peste 3 ani și pentru adulți – 2 peștișori gumați pe zi.

Ingrediente:
ulei de pește concentrat (amestec natural de tocoferoli) (DHA – 140 mg, EPA – 28 mg) – 280 mg; vitamina D / colecalciferol (în bază de trigliceride cu catenă medie) –  5 mcg; alte ingrediente: îndulcitori (xilitol, sorbitol); apă purificată; agent gelatinizant (gelatină bovină); aromă naturală de cola; corector de aciditate (citrat trisodic); antioxidanți (acid malic, acid ascorbic); colorant (caramel).

2 peștișori conțin:  Ulei de pește concentrat    560 mg,  Acizi grași Omega-3:     370 mg,  DHA (acid docosahexaenoic)    280 mg, EPA (acid eicosapentaenoic)    56 mg, Vitamina D    10 mcg = 400 UI (200%*)


Prezentare:
36 pestisori gumati.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review