Moller’s Cod liver oil Omega-3 aroma de lamaie, 250 ml

P438800359
Moller’s Cod liver oil Omega-3 aroma de lamaie, 250 ml - SUPLIMENTE - MOLLER'S
Moller's

The Original MOLLERS Cod Liver Oil Omega-3 lamaie. MÖLLER's Cod Liver Oil Omega-3 cu aroma de lamaie furnizeaza aportul zilnic necesar de  Omega-3 si de vitaminele A, D, E, de la primele saptamani de viata. Cu cel mai pur ulei de ficat de cod arctic norvegian. Formula imbunatatita cu antioxidanti naturali.

[...]

Moller’s Cod liver oil Omega-3 aroma de lamaie, 250 ml

Indicatii:

Ajuta la mentinerea sanatatii! 1 lingurita (5 ml) de ulei de ficat de cod Möller's contine: 1,1 g acizi grasi naturali Omega-3 din peste (DHA + EPA) si vitaminele A, D si E. EPA si DHA contribuie la functionarea normala a inimii*. 

DHA contribuie la mentinerea vederii normale si a functiei normale a creierului**. 

Vitamina D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la Vitamina A contribuie la functionarea normala a inimii si a sistemului imunitar, mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor la mentinerea vederii normale si la mentinerea sanatatii pielii si a membranelor mucosae.

Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Ajuta la cresterea sanatoasa!

Uleiul de ficat de cod Möller's contine in special DHA. Este dovedit clinic ca DHA  contribuie la dezvoltarea cerebrala normala si a vederii. Vitamina D ajuta la absorbtia si utilizarea normala a calciului, contribuind astfel la mentinerea unui sistem osos normal. 

*Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg EPA si DHA.

** Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg DHA.

Administrare:

Doza zilnica recomandata pentru copii si adulti: 5 ml.

Doza zilnica recomndata pentru copii de peste 11 ani si adulti: 10 ml pe zi.

Conform recomandarii producatorului, uleiul de ficat de cod se poate folosi in siguranta in timpul sarcinii si alaptarii.

Contine Per 5 ml: 

Acizi grasi Omega-3 1,1 g. DHA (acid docosahexaenoic) 0,6 g. EPA (acid eicosapentaenoic) 0,4 g. Vitamina D 10 μg (200%*). Vitamina A 250 μg (31%*). Vitamina E 10 mg (83%*).

*Doza zilnica recomandata conform Directivei 2008/100/EC.

Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maximum 3 luni. Calitate Norvegiana din 1854. Möller's nu face compromisuri cand e vorba de calitate.

Uleiul nostru de ficat de cod provine din cod arctic, proaspat, din apele pure si reci ale regiunii Lofoten, Norvegia. Suntem dedicati muncii noastre, oferindu-va cele mai bune produse pentru sanatatea dvs. Ca parte din noul program de calitate Möller's, avem acum mai multi antioxidanti naturali, care protejeaza acizii grasi Omega-3 in uleiul de ficat de cod.  Astfel, produsul este imbunatatit de la prima la ultima picatura!

Forma de prezentare: 250 ml.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:33
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review