Ulei pentru copii din ficat de Cod, 240 ml, Lysi

Ulei pentru copii din ficat de Cod, 240 ml, Lysi - MEMORIE-SI-CONCENTRARE - LYSI
Lysi
P38845
Uleiul de peste de la Lysi, Children's Cod Liver Oil, enriched, special pentru copii, poate fi administrat copiilor mici, chiar sub 1 an.Aceasta este vârsta la care [...]

Descriere: Ulei pentru copii din ficat de Cod, 240 ml, Lysi

Uleiul de peste de la Lysi, Children's Cod Liver Oil, enriched, special pentru copii, poate fi administrat copiilor mici, chiar sub 1 an.Aceasta este vârsta la care carență de acizi grași Omega 3 DHA și de vitamina D este cea mai periculoasă, fiind o etapă esențială în formarea creierului și a oaselor, dar preparatele clasice din ulei de peste nu erau suportate de copii la aceste vârste fragede.
Lysi a rezolvat însă această problemă și oferă acum un nou produs special, uleiul din ficat de cod pentru copii, îmbogățit cu DHA și vitamina D, care este suportat perfect de către copii, indiferent de vârstă, și cumulează beneficiile vitaminei D și ale Omega 3. Este un produs natural realizat dintr-un amestec optim de ulei din ficat de cod și ulei de ton cu vitaminele A, D și E, vital pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă și viguroasă a copiilor, care de-acum se găsește și în România.
Acizii grași Omega 3 DHA, conținuți în cantitate sporită în acest produs, reprezintă un constituent de bază al creierului și al retinei. Astfel, ei joacă un rol esențial în dezvoltarea creierului și a sistemului nervos central, pentru dezvoltarea funcției cognitive, sporirea atenției, a concentrării, reducerea agitației și chiar pentru evitarea tulburărilor de comportament.
La rândul lor, vitaminele A și D sunt necesare pentru dezvoltarea normală a oaselor și a dinților, precum și a ochilor și, în plus, vitamina D previne rahitismul și sporește imunitatea.
Fără acizii grași Omega 3 DHA și fără vitamina D, nici sistemul nervos și nici cel osos nu se pot dezvolta normal.
Organismul nostru nu poate produce acizii grași Omega 3 DHA, iar vitamina D nu poate fi produsă decât la expunere la soare, de aceea, riscul apariției rahitismului și a tulburărilor neuro-psihice la copii este extrem de mare. Dar acest risc este înlăturat de noul produs‚ Children's Cod Liver Oil, enriched, oferit de Lysi.
Compoziție:
Informații nutriționale pentru 10 ml:
Energie: 340 kJ (80 kcal);
Proteine: 0 g;
Glucide: 0 g;
Carbohidrați: 0 g;
Grăsimi: 9,2 g din care:
Grăsimi saturate: 1,8 g
Grăsimi monosaturate: 4,0 g
Grăsimi polinesaturate: 3,4 g din care:
Acizi grași Omega-3: 2,5 g, din care:
-EPA 0,7 g
-DHA 1,3 g
Vitamina A: 275 µg (915.9UI)
Vitamina D3: 18,4 µg (736UI)
Vitamina E: 9,2 mg (13.7UI)
Mod de administrare:
Doza zilnică recomandată:
Copiii între 0-12 luni: 3-4 picături
Copiii între 1-10 ani: 1 linguriță (5 ml)
Copiii peste 10 ani și adulți: 1 lingura (10 ml)
Prezentare:
240 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review