Lysi Omega 3 + vitamina D masticabil pentru copii, 60 capsule

  • -10%
Lysi Omega  3 + vitamina D masticabil pentru copii, 60 capsule - MEMORIE-SI-CONCENTRARE - LYSI
Lysi
W57268

Pentru copii în special, Omega-3 ajută la dezvoltarea cognitivă, stabilizarea dispoziției, a atenției, îmbunătățirea memoriei și a capacității de învățare.De asemenea, protejează inima la efort, scade nivelul colesterolului, sporește vitalitatea și rezistența, susținând  mișcarea și performanța; diminuează stresul și oboseala.

[...]

Descriere: Lysi Omega 3 + vitamina D masticabil pentru copii, 60 capsule

Pentru copii în special, Omega-3 ajută la dezvoltarea cognitivă, stabilizarea dispoziției, a atenției, îmbunătățirea memoriei și a capacității de învățare.

De asemenea, protejează inima la efort, scade nivelul colesterolului, sporește vitalitatea și rezistența, susținând  mișcarea și performanța; diminuează stresul și oboseala.

Beneficii:

  • Pentru cresterea, fortificarea si dezvoltarea armonioasa, viguroasa a organismului.
  • Pentru rezistenta, vitalitate si imunitate.

Mod de utilizare:

  • Pentru copii peste 4-6 ani.
  • 1-2 capsule/ zi, pentru creșterea, fortificarea și dezvoltarea armonioasă, viguroasă a organismului, pentru rezistență, vitalitate și imunitate, pentru oase și dinți sănătoși.

Ingrediente:
Ulei peste 18/12 (imbogatit cu tocoferoli naturali), Vitamina D3 (colecalciferol), aroma de tutti-frutti; Caps. moale: glicerol, gelatina, amidon oxidat, amidon acetilat, sucraloza, aroma tutti frutti.

Informatii nutritionale/1 capsula:
Energie: 25 Kj/6 Kcal; Grasimi: 0.6g, din care Acizi grasi saturati: 0.2g, Acizi grasi polinesaturati: 0.3g, din care Acizi grasi Omega-3 0.201g, din care Epa: 0.096g si DHA: 0.063g; Glucide(in invelisul caspulei): 0.08g, Proteine(in invelisul capsulei): 0,08g; Vitamina D3: 5mcg (100%VNR), VNR=Valori Nutritionale de Referinta cf. Reg 1169/2011

Prezentare:
60 capsule



Data ultimei actualizari: 2024-03-27 14:40:11
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review