Ascolecitin, 20 comprimate, Biofarm

Ascolecitin, 20 comprimate, Biofarm -  - BIOFARM
BIOFARM
I5904

Fiecare tableta de Ascolecitin contine 250 mg de lecitina de soia si 20 mg vitamina C, combinatie ce iti asigura o capacitate mai buna de memorare si de concentrare. Ascolecitin - Supliment cu lecitina si vitamina C contine tablete masticabiel recomandate in special in sesiuni, in perioadele solicitante din punct de vedere intelectual si fizic, in cazul sportivilor, in cazurile de convalescenta sau oricand este nevoie de cresterea capacitatii de memorare, concentrare si de imbunatatirea atentiei. Ascolecitin - Supliment cu lecitina si vitamina C este un supliment usor de integrat in dieta zilnica, datorita gustului placut de ciocolata.

[...]

Descriere: Ascolecitin, 20 comprimate, Biofarm

Indicații:

Scăderea randamentului intelectual (elevi, studenți etc.) și fizic ( sportivi de performanță, muncitori care efectuează munci grele); convalescență după boli comsomptive, stări astenonevrotice; întârzieri în dezvoltarea intelectului la copii .

Compoziție:

Lecitină pulv. 0,250 g; Vitamina C 100 g; Excipient aromat pentru o tabletă până la 5,3 g.

Mod de administrare:

1-2 tablete de 3 ori pe zi sau după sfatul medicului.

A se păstra ferit de lumină și umiditate, la loc răcoros.

Acțiune farmacoterapeutică:

Preparatul conține fosfolipide totale din soia, constituenții principali fiind fosfatidilcolina (lecitină), fosfatidilniozitolul și fosfatidilcolamina. Lecitinele vegetale ameliorează coeficientul de utilizare a alimentelor, favorizând creșterea și dezvoltarea organismului, măresc capacitatea la efort fizic și intelectual, grăbesc refacerea organismului după solicitări intense.

Vitamina C asociată, deținătoare a unor multiple roluri metabolice, acționează sinergic cu fosfolipidele la realizarea efectului reconstituant.

Contraindicații:

Diabetul zaharat (o tabletă cu ciocolată conține 2,295 g zahăr).



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review